1 TIMES FISKERI GAV PREMIERERLAKS VED SKJERN Å

412

1 TIMES FISKERI GAV PREMIERERLAKS VED SKJERN Å

Henrik Gnisten har fisket rigtig meget ved Skjern å, men de seneste 5 år har han holdt en pause. Til sæsonen 2021 var han klar til laksepremierer ved Skjern å, og gensynet med den dejlige å, og dens enge og friske vind var fantastisk.

Ved præcis klokken 8.00 stod han klar og kunne ligge en af sine egne bundet fluer, udover det smukke vand nedenfor Albæk bro. Der skulle dog kun gå 1 time før en laks forsigtigt hugget på fluen, og i det øjeblik viste Henrik at der var laks på krogen samt at det var en fin laks. Det glemmer man aldrig også selvom der var gået 5 år.

Efter at laksen nu havde hugget havde den ikke den store trang til, at svømme langt væk for blot et par gange til modsatte side og en smule plasken i overfladen gav den fra sig. Henriks fangsnet skulle nu i brug, men da den nu havde vist sig et par gange tæt på, måtte han erkende at det ikke var stort nok.

Men til en premierer er man ofte ikke alene ude i engene, og derfor var der også denne dag en venlig fisker der havde et net i god størrelse. Sammen kunne de lande laksen og da den kom på vægten viste den hele 10,35 kg, og målte 105 cm samt var 53 cm i omkreds. Henrik fortæller – at han efterfølgende har været ude og købe et stort nok net, så det ikke sker igen.

Der skal lyde et kæmpe tillykke til Henrik, og stor tak for en fantastisk historie om sin premierer fangst d.16 april ved Skjern å 2021. Herunder kan du se nogle flotte billeder af fluen han fiskede med samt selvfølgelig den smukke laks.

1 TIMES FISKERI GAV PREMIERERLAKS VED SKJERN Å - Afiskeri.dk 1 TIMES FISKERI GAV PREMIERERLAKS VED SKJERN Å - Afiskeri.dk 1 TIMES FISKERI GAV PREMIERERLAKS VED SKJERN Å - Afiskeri.dk

1 TIMES FISKERI GAV PREMIERERLAKS VED SKJERN Å

Tidligere artikelPREMIERER DAGENE VED SKJERN Å 2021
Næste artikelNY FLOT LAKSE FANGST FRA VIDÅ