2 STØRSTE LAKS I 2018 – Mandalselven

  341

  2 STØRSTE LAKS I 2018

  2018 ved Mandalselven var helt fantastisk og der blev virkelig fanget mange laks, hvor der var flere end i 2017 som var over 12 kilo.

  En af disse fangster var da Andreas Stausland sidst på sæsonen var taget til elven, og fik en laks på 13.6 kilo som blev den 2 største laks i 2018. Jeg har været så heldig at få en snak med Andreas om denne fangst, og herunder kan du læse hans oplevelse oversat til dansk.

  Det var en helt utrolig oplevelse. Fisken tog fluen meget forsigtigt, få sekunder efter at den havde landet på vand overfladen og begyndte at drive i strømmen. Til at begynde med kendte jeg ikke dens størrelse og vægt, da den bare fuldt med ind et stykke. Men så lige pludselig opdagede den hvad der var foregået og den raste ud i dybet igen, og da kendte jeg kraften og tyngden. Brugte vel 20 minutter på at få den på land, og det var ny personlig rekord med en goood margin. Min gamle rekord var 5.5 kg, så det var virkelig dejligt. Fisken blev røget og spist ved jul.

  Der skal lyde en kæmpe tak til Andreas, for at jeg måtte bringe denne fantastiske historie om hans indtil nu Livs største fangst ved Mandalselven. Han ønskes også Skitt fisk til den kommende sæson ved elven. Herunder kan du se hans finde laks.

  2 STØRSTE LAKS I 2018

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

  Tidligere artikelNR.2 LAKS TIL CLAUS SKELDAL VED SKJERN Å – AFISKERI.DK
  Næste artikelLAV DINE EGNE FLUELINE LØKKER MED PER HANSEN.