5 HURTIGE TIL KRIS JEPPESEN PÅ AFISKERI.DK

305

5 HURTIGE TIL KRIS JEPPESEN PÅ AFISKERI.DK

Kris Jeppesen har jeg lært at kende igennem det samarbejde Sport Dres og Afiskeri.dk nu har haft lige siden 2013. 

Jeg vil beskrive Kris som en altid utrolig venlig og positiv glad mand, der på alle måder ved hvad godt gammeldags købmandskab kan gøre af forskellen i et hårdt marked, som også hele tiden følger med tidens tand.

Servicen sætter han meget højt i butik/webshop, og har man en aftale med Kris, så bliver den overholdet til UG. Har tit stået og skulle bruge en hurtig levering fra ham, og det er kommet med Express den næste dag. Det er noget kunder ligger mærke til, og huske til næste gang der skal købes ind.

Derfor er det også meget glædeligt at du herunder kan læse 5 hurtige til Kris Jeppesen.

Hvordan startede dit lystfiskeri, og hvad var årsagen til det netop blev lystfiskeri?

Min far var lystfisker og stort set alle ferier blev planlagt, så der var mulighed for fiskeri, så jeg har været i gang siden 5-6 års alderen.

Hvordan blev du direktør for sport dres for 26 år siden og hvordan har det været at have egen lystfisker butik?

Min far købte butikken i 1965, hvor det var en blandet landhandel, med sport, jagt, fiskeri osv. Så da jeg var færdig med skolen var det naturligt at komme i lære, da fiskeriet allerede havde fanget mig. I 1992 flyttede jeg butikken fra Frederikssundsvej nr 20 til nr 31 og samtidig overtog jeg endeligt de resterende anparter. Det har altid været en fornøjelse at ha’ sin hobby som levevej og derfor har jeg i de over 40 år jeg har arbejdet med det, følt mig privilegeret hver eneste dag. Selvfølgelig har der været udfordringer undervejs, men på den ene eller anden måde, er tingene blevet løst på fornuftig vis.

 

Hvis du skulle nævne en fangst du husker som noget helt specielt hvilken vil det så være og hvorfor lige netop denne?

Den var svær, jeg synes der har været mange store oplevelser, så lige at plukke en ud bliver udfordrende. Det kan jeg ikke, så det bliver lidt fra de forskellige årtier.

Den tidligste jeg husker var min første ”måler” torsk på 12,5 kg, fanget i Øresund i start 80’erne, den havde jeg drømt om i mange år.

Fra 90’erne husker jeg en 51 cm stalling fra Gudenåen, fanget på opstrøms nymfe, en fantastisk flot fisk og en kæmpe glæde ved en dansk stalling i den størrelse.

I 0’erne var det nok en bækørred på 58 cm, fanget på tørflue i Island, også en fantastisk fisk

I 10’erne har det været helleflynder på 55 kg fra Tromsø og Bonefish fra Bahamas.

Hvad indeholder er godt fiske/fluesetup for dig, og hvad vægter du højt i dit valg af grej?

Jeg har altid elsket at fiske med let grej og selvfølgelig også kvalitets grej. Vil langt hellere fange en mindre fisk på let grej end en stor på tungt grej, jeg foretrækker derfor også oftest stænger med dyb aktion, mindre hjul og tynde liner.

Beskriv en god fiskedag for dig, og uddyb det gerne?

Jeg er den sociale type og kunne derfor aldrig drømme om at tage af sted alene. Så jeg er altid afsted med en god fiskeven eller min søn. Jeg er med årene også blevet noget af en godt vejrs fisker, så hvis vejret ikke rigtigt er med, så bliver jeg hellere hjemme og afventer. Smukke omgivelser betyder også meget og om der lige kommer fisk på kroge eller ej, er ikke længere så vigtigt. Så alt i alt nyder jeg at være afsted i godt selskab og i smukke omgivelser.

Vil du se de mange tilbud Kris tilbyder på Sport Dres´s webshop, Så klik HER

Der skal lyde et kæmpe tak til Kris, for at jeg har måtte lave dette portræt af ham og ser frem til mange gode år med ham som samarbejdspartner – Michael Olsen – Afiskeri.dk

5 HURTIGE TIL KRIS JEPPESEN PÅ AFISKERI.DK

Tidligere artikelSkeldal har sidste nyt om Skjern å
Næste artikelNyt fra Skjern å d.5.10 – af Michael Olsen