Simms headwater large sling pack

 • Data om produktet:
  Den fås i farverne sand/grå med lidt army grøn, samt en i Dark grøn med orange.
  Letvægts pack så du kan holde en hel dag ved elven.
  2 store rum
  Hurtig adgang til alle rum
  Rum med beskyttelse skal, så den ikke får stød, hvor der er monteret velcro på ydersiden.
  Magnet værktøjs holder på front af tasken , og på skulderrem.
  15 l i kapacitet
  Vejer: 907,2 gram

Simms headwater large sling pack, er skabt til og give fluefiskeren frihed til, at kunne kaste sine præcise kast ud over elven.

Jeg har altid haft den holdning, at jeg aldrig skulle gå rundt med mit gear i en takse på ryggen , eller mavebælte taske. Da det vil irritere mig under mit fiskeri. Jeg har prøvet mange forskellige typer tasker og bæltetasker, men der er ingen som jeg har været tilfreds med, så derfor blev jeg vær gang overbevidst om, at dette var ikke nået for mig med en taske eller bæltetaske.
Lige indtil jeg som en af de første blev præsenteret for Simms headwater large sling pack i 2014, og siden har jeg prøvet den et utal af gange. Min konklusion er , at her er en taske som opfylder en hver fluefiskers drøm, om at kunne have frihed samt lethed til, at kunne have sit gear med. I en lethed så man ikke tænker over, at den sidder på ryggen. Samtidig er den så gennemført i hele sin opbygning, at du nemt kan  komme i taskens rum hurtigt, uden det hele vælter ud i elven. 
Den helt store fede ting ved den er værktøjs rummet, hvor du lukker op for rummet, som nu lukker sig ud af fra en selv. Det danner faktisk et lille bord/hylde, hvor man kan ligge den brugte flue, forfangs spids, krogstyr, krog eller andet man lige hurtigt skal have lagt fra sig, for at kunne montere nået nyt til ens fiskeri. Det er så genialt gennemtænkt, som giver fluefiskeren den fornødne frihed til, og kunne stå midt ude i elven og klar sine ting, uden at man skal til og op på land og have tasken af, og stå og fumle med tingene. Nej ved denne sling pack klares det nemt og hurtigt, så du igen kan fiske videre. 
Plus magnet holderne på taske og skulderrem, beviser at man igen her har tænkt sig om, for det er netop det man  har brug for, så det ikke falder ud, og samtidig skal det være nemt og få fat i, uden det hænge og digler.

Når vi så er ved det emne, at det skal være nemt tilgængeligt, og ikke gøre at man føler sig klemt inde, af alverdens spænder, samt at det ikke må sidde i vejen, når man fisker. Så kan du bruge skulderremmen som holder til dit Go pro kamera, ved blot og bruge to plastik strips, som strammes om remmen. Kameraet sidder nu perfekt i den rigtig højde, og du har sparet dig selv for og skulder gå med selltøjet fra Go pro.

Alt i alt et fremragende produkt, jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger. Da sling packen bare sidder perfekt på en, og er lavet af høj kvalitets materialer, hvor alt ved tasken er fuldkommen gennem tænkt, ud fra at det skulle kunne give fluefiskeren den perfekte frihed i fiskeriet.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
taskens holdbarhed
rumlighed
comfort
Tidligere artikelCasting & Strategy
Næste artikelScott Radian 12,6 #7