AFTEN OPDATERING FRA MANDALSELVEN

  454

  AFTEN OPDATERING FRA MANDALSELVEN

  De sidste par dage har der ikke sket det vilde på fangst delen, men hvis man har fuldt med på diverse vejr apps, vil man vide at også sydnorge har fået pænt meget regn. Så det er ikke fremmede lysten til at komme til elven.

  Inden al den gode regn begyndte kørte elven med 60 kubik, herfra gik det hurtigt på et tidpunkt holdte jeg meget øje med tallene,og kunne se at den steg 0.5 kubik pr. 15 min. den toppede omkring ved de 127.1 kubik kl.18.00 igår.

  Siden igår er den meget lige så stille begyndt at falde, men den regn der er varslet op til 5.6 mm i nat, vil ikke få den til at stige igen. Der skal mere til for at det sker, så mit bud vil være hvis vejr meldingerne holder stik, at den falder kun fra nu af og hele næste uge.

  Det er håber jeg også selv meget på da jeg som sagt tager til Mandalselven på Lørdag, sammen med 11 andre skønne laksefisker.

  Der er idag blevet observeret springende laks på gang i det nedre af sone 3, så det tyder på at mellem og storlaks har kunnet passerer Haugefossen. Men at smålaksen som er gået op fra havet nu står og venter rundt om i det øvre af sone 2.

  Flot fangst idag fra Sone 4 af Tor Arve Monan, som er en af de dygtige laksefisker i sone 4 der kender den særdeles godt. Han var faktisk manden der guidet mig første gang jeg fiskede i sone 4 på stykket Straumenbergan. En oplevelse der har printet sig fast for livet, da det var så fantastisk et møde med det uberørte sone 4. Kæmpe tillykke med laksen på 7.3 kg Tor Arve Monan.

  Igår var Bjørn Vidar Gundersen en af 4 laksefisker der oplevede fiskelykke ved elven. En laks på 7.1 kg fik han på land i sone 3. Stort tillykke herfra Bjørn, og laksen kan du se herunder.

  AFTEN OPDATERING FRA MANDALSELVEN

   

  Tidligere artikelFISK TIL CHEFEN OG DESIGNEREN
  Næste artikelDesinficere grejet i Laksens Hus – Afiskeri.dk