AFTEN OPDATERING FRA MANDALSELVEN.

  162

  Det har været en meget stille dag ved Mandalselven, og informationerne begyndte lige så stille allerede i morgentimerne, at komme til mig fra laksefisker ved elva. Det gik på at der ikke var meget aktivitet, som der havde været de tidligere morgenstunder.

  Op på formiddagen kunne jeg læse på Leif Christensen fb profil, at de i sone 2 ej heller oplevede det ville, og skrev med Leif hertil aften. Som fortalte at der ikke var kommet nye fisk op over ej i eftermiddags , kun laks der havde stået der en tid var lidt aktive ved modsatte side, men de ville ikke noget som helst.

  Der findes ingen facitliste på laksefiskeri, men jeg tror helt klart det er den høje vandtemperatur der er årsagen til den lave aktivitet, der står helt sikkert en stor flok i det nedre sone 1, og venter til vandet bliver koldere. Morgenstunden havde allerede en vandtemperatur på 14 grader, og hertil aften ligger den på 16.8 grader som ikke er alt for godt for laksen.

  Skrev hertil aften med Vetle Breilid, og han kunne fortælle at han havde været en tur i sone 4 idag, men at han ikke havde oplevet noget. Der var meget stille og det virkede ikke som om nye laks var kommet op over. Han mente der stod lidt laks nede i Mannflåvann og at de sikkert stod dybt nede hvor der var koldt.

  Men løsningen er på vej for der kommer jo som sagt regn imorgen, og det vil helt sikkert flytte rundt på tingene, og jeg har helt sikkert troede på , at det nok skal give godt fiskeri igen.