Aften opdatering fra Skjern å Premieren.

347

Aften opdatering fra Skjern å Premieren

En imponerende dag på Dronningens fødselsdag blev laksesæsonen skudt igang, og ved Skjern å har der været rigtig mange afsted, og fortsat hertil aften er der mange ved åen i dette fantastiske vejr. Det har præget hele dagen, og har bare været super flot solskinsvejr, med nogle enkelt skyer der lige har drevet ind over.

Synes også det virkelig er fedt at det har været så godt, når nu ikke man har kunnet lave de fine arrangementer som man plejer, og her tænker jeg på morgenmads sammenkomster, middags grillpølser ved Skjernådalens og ikke mindst pattezvin ved Zpey lodgen. Men denne corona virus og hvad vi har været igennem har det været dejligt , at kunne få en så perfekt premierer, så man har kunnet få tænkerne væk fra denne corona krise for en stund. Claus fortæller også at folk har været rigtig gode til at holde afstand hele dagen igennem, og det har været meget glædeligt. Det ser ud til at der har været flere ved Skjern å premieren i år end sidste år.

Herunder kan du se en masse fine fangster fra idag ved Skjern å.

I de tidlige morgentimer, hvor solen knapt nok havde skinnet i mange minutter, var Jimmy Kendra klar ved åen opstrøms Albæk bro. En fin fight hvor han gik af som vinder, og kunne lande en flot blank laks på 7,3 kg og 89 cm. Stort tillykke til Jimmy herfra.

En anden som også var tidligt afsted denne skønne premierer morgen var Steen Fløe, og han kunne lande en fin blank laks på 86 cm . Stort tillykke herfra til Steen.

Sidst på formiddagen kunne man læse at først laks var kommet på land ved Zpey lodgen. Det var en af de overnattende gæster Henrik Thygesen som dygtigt havde fanget en laks på 92 cm og 7,8 kg. Stort tillykke til Henrik herfra.

Det var også om formiddagen af der var lakse lykke for Anders Toft, som havde landet en smuk laks på 90 cm og 5,8 kg. Stort tillykke til Anders herfra.

Tidligere idag bragte vi en flot fangst fra Jesper Berg Jensen, og hertil aften var han på pletten igen med en flot nedgænger på ca.90 cm som blev genudsat. Stort tillykke til Jesper med hans laks nr.2 idag.

Hertil aften hvor solen er på vej til at gå ned, og dens sidste stråler kan nydes en en flot solnedgang, er der i denne stund meldt 37 laks ind på Skjern å´s fangstrapport. Men mon ikke der mangler nogle at blive meldt ind fordi de lige nu fortsat fisker ved åen, og derfor først kommer til pcén senere på aftnen.

Det har været en fantastisk flot premierer og folk har haft en dejlig dag ved åen, og nu bliver det spændende at se hvad de næste dage bringer, og om hvor lang tid den første kvote er opbrugt af flotte fangster.

Et stort knæk og bræk skal der lyde til de mange de igen imorgen står ved Skjern å´s bredder og sender en spinner eller flue und over dens vand.

 

Aften opdatering fra Skjern å Premieren

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

 

 

Aften opdatering fra Skjern å Premieren

Tidligere artikelEFTERMIDDAGS OPDATERING FRA KONGEÅEN.
Næste artikelPREMIEREN VED VIDÅ 2020