Aften opdatering om Mandalselven – Afiskeri.dk

  483

  Aften opdatering om Mandalselven

  Man kan godt mærke sæsonen er inde i sin afslutning, nogle lokale har fisket for sidste gang. Mens andre bare ikke kan få nok af fiskeriet ved den dejlige Mandalselv, jeg ved ihvertfald at der to dansker som de næste dage giver den maks uafhængigt af hinanden ved elven. For Rene Boye og Peter Hjorthøj er på til elven idag, for lige at få det sidste med inden der er lukket og slukket for i år.

  Grunden til at der ikke kommer så mange fangster på laksebørsen er en teknisk fejl, da de der har årskort ikke kan indrapporter her i september. Men man arbejder hårdt på at få det lyst ved Marnar Laksecenter.

  Mandalselven har lige som resten af Skandinavien fået regn de sidste par dage og går hertil efter middag 93 kubik i sone 2-3 og 75 kubik i sone 4. Det er bestemt ikke skidt og især ikke i sone 4, hvor konge stykket nedenfor Kavfossen og Laksekjærfossen fisker bedst på denne vandføring.

  Der er varslet regn imorgen , men lad os se hvor meget det giver af vandstigning.

  Ved Marnar laksecenter skrider byggeriet godt frem med det nye museum som nok står klar i 2020

  Som jeg skrev tidligere idag skal man ikke vente forlænge hvis man vil sikre sig overnatning ved elven i 2020. Her kan du se de samarbejdspartner som er hos Afiskeri.dk som tilbyder overnatning og med link til deres profil sider.

  Sone 2 :

  Jan Lindland i Smeland hvor der er mange muligheder, idet han har to 6 personers lejligheder, to hytter med plads i den ene til 3 mand og i den anden 2 mand. Top standard og utrolig god service hvert eneste år.  Læs mere og ser billeder her på Linket.

  Kirstine Fuskeland tæt ved Fossefjellene tilbyder han et helt hus man kan leje overnatning i, i gode hyggelige rammer. Se mere her på linket

  Sone 3:

  Mandalselva Laksehytter ligger midt i sone 3, og her dufter det bare af lakse stemning, da man overnatter et stenkast fra elven. Her er mange hytter mad plads til 4 personer, og wifi som en af de eneste i sone 3. Læs mere på linket og se billeder herfra, for det var i 2019 et af de steder der var næsten fuldt booket.

  Fuglestveit Gård ligger i det skønne område ved Hotspottet Fuglestveit, og her tilbyder Ørjan også forskellige fine muligeder, idet han har 3 hytter  hvor en med plads til  3 personer , en med plads til 4 mand og den sidste med plads til 2 personer. Tjek meget mere om dette skønne sted på linket.

  Fishnsleep tilbyder overnatning ved Øyslebø i det nedre af sone 3, og er  ren luksus bolig du kan leje på to forskellige lokationer, se meget mere om disse på linket.

  Sone 4:

  På Neset gård kan du leje hele gården med plads til 12 mand, og den har været meget eftertragtet i 2019, og det forstår jeg godt holder også selv meget af og bo i dette hus med de smukke omgivelser. Læs mere her på linket og se billeder.

  Ved Adventure Norway har du mulighed for at overnatte i en af deres 5 træhytter med plads til 4 mand og nogle med plads til 5 mand. Det er elvens billigste af mine samarbejdspartner , og på linket kan du se  billeder og priser.

  Aften opdatering om Mandalselven

  Tidligere artikelHØJSPÆNDINGEN ZONE 1
  Næste artikelAften opdatering om Mandalselven d.08.09.2019