ANMELDELSE AF : DEN NYUDKLÆKKEDE LAKSEFISKER

259

Dette er Karsten Bangsgaard´s første bog om sit fiskeri ved Storå.

Efter at have læst og anmeldt hans nyeste bog ”Laksepremieren”, var min forventninger til denne bog meget høj.

Denne bog har en meget høj indlevelse, passion ,magi, kvalitet og utrolig god måde bliver emnet, om hvordan det er at være helt grøn laksefisker beskrevet fantastisk flot.

Du bliver i denne bog passager i hvordan et lakseår i 2016 ved Storå går, i med og modgang og hvilke tanker forfatteren har sig igennem året ved åen.

Helt unikt sætter Karsten Bangsgaard ord på mange af de oplevelser, man som laksefisker har sig igennem en helt sæson, og det gøres på den bedste samt mest raffineret måde. Idet det ofte er meget svært og udtryk sig helt præcist, om hvad det er der får os laksefisker til igen og igen, at tag ud og fiske efter denne ædle fisk.

Har man først prøvet det engang, at fange en laks så er man ramt af lakseparasitten for livet. Man vil opleve den følelse igen og igen. Denne følelse beskriver Karsten på bedste vis, og man sidder helt fordybet i den, og æder hans ord hvert og et med en sådan glæde, at man bliver meget tilfreds i sit stille sind.

Som nyudklækkede laksefisker må jeg virkelig tag hatten af for hans evner til på første år, at fange så mange laks. Det er ikke mange der kan skrive 14 laks på cv’et det første år, og det bevidner om at denne mand er skabt af noget helt specielt. Som han skriver kræver det flid og tålmodighed, og det må man da klart sige han besidder, med de evner til at fange så mange laks det første år. Bliver da utrolig spændende og følge ham de kommende år, for der er helt sikkert skabt en ny dygtig laksefisker i ham.I 2017 fik han flot 10 laks på kontoen, så det tegner godt for denne nyudklækkede laksefisker.

Til premieren 2018 kan jeg se at hans ønske om at fange en premierer laks gik i opfyldelse, og herfra skal der lyde et stort tillykke.

Derfor kan jeg også kun varmt anbefale denne bog, og giver også denne 5 ud af 5 fisk, som er det højeste man kan opnå på Afiskeri.dk´s anmelder side.