ANMELDELSE AF SUNREAD POLAROID UV SOLBRILLER

183

Sunread polaroid UV solbriller med eller uden læsefelt.

Denne solbrille er lavet til lystfisker der ønsker en stærk og flexsibel brille, der giver optimal beskyttelse til et aktivt liv. Denne model er lavet til brug ved kysten, åen, søen og elven, da de fjerner reflekser, samt giver god ro til dine øjne.

Glasene er udskiftelige og findes i forskellige farver, jeg har som du kan se på billederne testet med rødligt glas, men skal helt sikkert også have et par med gult glas. Linserne er lavet polykarbonat som er næsten ridsefrit, og derved skal der meget til før ens brille bliver beskadigede.

Det der er vildt genialt ved disse briller er at man kan få dem med læsefelt, fra +1 og op til +3. For har du ikke tit stået ved åen,elven eller kysten , og manglede læsefeltet når en knuden skulle bindes. Du skal regne med at det lige tager et par dage, og vende sig til læsefeltet når du går med dem, f.eks på vej ud til dit fiskespot. Herefter har dine øjne vendet sig til overgangen, mellem læsefeltet og glasset uden styrke.

Stellet er utrolig holdbart og de tåler at du kommer til at sætte dig ovenpå dem, og hvem har ikke prøvet dette på en dejlig fisketur.

Brillen leveres med etui og pudseklud.

Sunread er kommet ind i Zpey´s produkt portefølje her i efteråret, så der går ikke langtid før de er ude i butikkerne, indtil da kan de bestilles på Zpey´s webshop. Prisen er 110 euro.