Anmeldelse på Laksen og Jeg – fluefiskeri efter laks

400

Anmeldelse på Laksen og Jeg – fluefiskeri efter laks

Der igennem tiden skrevet mange bøger om laksefiskeri, dog nok flest af udenlandske forfatter/lystfisker. Der skam også lavet en del på dansk, og hvem huske ikke de fantastiske bøger af Jan Grünvald, som nærmest er blevet ikoniske.

I december 2020 kom der så en ny bog om laksefiskeri, som Kenny Frost står bag og han er om nogen en mand der ved en masse om laksefiskeri. Han har fisket ved en masse spændende elven rundt omkring i verden.

I en film om laksefiskeri på Island var Kenny også med i, og man fik indtryk af at her var en meget dygtig dansk laksefisker. Siden har han været ambassadør ved nogle forskellige grejudvikler, og er i dag leder i Laksens hus ved Skjern å.

Han er en utrolig passioneret laksefisker, og det skinner også tydeligt igennem i hans bog ”Laksen og Jeg – fluefiskeri efter laks”

Synes bogen er skrevet lidt på samme måde som f.eks Jan Grünvalds bog Kunsten at fiske laks, og det gør bestemt ikke bogen dårligere, tværtimod en utrolig spændende bog, hvor man får et indblik i Kenny´s fiskeri i Norge.

Han gennemgår alle årstiderne lige fra laks først på sæsonen, til det at fiske efter laks om efteråret. Samtidig kommer han ind på Hitch og tørfluefiskeriet efter laks, og specielt den del om Hitchfiskeriet er jeg utrolig vild med, og finder dette yderst spændende at læse om.

Sidst i bogen ja faktisk på hele 44 sider, får du et indblik i de fluer Kenny har i sin flueæsker. Det er vildt flotte bundet fluer, du her får lov at nyde.

En flot helheds oplevelse af bogen, som jeg varmt kan anbefale at læse. For han deler ud af sin store viden om laksefiskeri, men mere vil jeg sådan set heller ikke røbe.

Anmeldelse på Laksen og Jeg – fluefiskeri efter laks

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
helheds vurdering
Tidligere artikelAKROUYD TUBE – MONTH FLY IN FEBRUARY 2021
Næste artikelLIVE STREAMING TIRSDAG 9.2.21 KL20
anmeldelse-paa-laksen-og-jeg-fluefiskeri-efter-laksAnmeldelse på Laksen og Jeg - fluefiskeri efter laks Der igennem tiden skrevet mange bøger om laksefiskeri, dog nok flest af udenlandske forfatter/lystfisker. Der skam også lavet en del på dansk, og hvem huske ikke de fantastiske bøger af Jan Grünvald, som nærmest er blevet...