Bjarne fanger flot laks ved Varde Å

111

Bjarne fanger flot laks ved Varde Å

Den 31. maj kl. 19.00 tog jeg ud til Varde Å.  Efter ca. 20 minutters fiskeri, havde jeg en stor hanlaks med helt til brinken. Den gik efter spinneren, men bed desværre ikke på.

Efter 20 minutters tid, var jeg gået længere omstrøms åen. 3 kast og der var bid. Den tog hurtigt et udløb på ca. 50 meter, inden jeg fik den stoppet, og fik den fightet tilbage. Så stak den af igen, denne gang var jeg nødt til at følge den.

Jeg havde i mellemtiden smidt fangstnettet. Jeg fik den tilbage dertil. Også hoppede jeg i åen, og fik den helt over til nettet. Den stak så af igen, over til modsatte brink. Da jeg fik den tilbage igen, var den mør.
Jeg landede en flot hunlaks, 87 cm. og 6 kg.

Bjarne fanger flot laks ved Varde Å

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.