Bjørkenes – sone 2 – Mandalselven

  608

  Bjørkenes

  Dette stykke er meget velegnet til fiske med orm og blink. Stærk understrøm i renden, og her er også godt med ørreder, der søger ind til sivbredden på den side man fisker fra. Men pas på el ledningen der går over elven. Der er mange der har mistet grej på denne, og trofæerne hænger der til skræk og advarsel. Det er ikke et stykke der bliver fisket af mange, men dem der køber kort har gode chancer for laks, i 2015 blev der fanget 6 laks , hvor den største var 4,5 kg. Sidder man ved Jan Lindlands jordhytte om aftnen på teressen har, man udsigt ned til Bjørkenes, og da kan man opleve en del laks springe ud af vandet.

  Bjørkenes Bjørkenes Bjørkenes Bjørknes

  Bjørkenes

   

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

  Tidligere artikelStoveland
  Næste artikelØvre Nøding