Dagens opdatering fra Mandalselven

    220

    Som du kunne læse igår aftens havde Rene og Anders en super oplevelse, med rigtig god aktivitet da de fiskede om aften. Flotte store laks sprang ud af vandet, og det lykkes Rene at få en må krogen, men den slog sig desværre af. Hertil morgen var de to laksefisker igen ved elven for at tag et morgentræk. Igen var der laks på gang, og her fik Rene en laks på krogen. Men den slog sig desværre også af, så efter lidt mere fiskeri. Var tiden kommet til at de to skulle hjem over. Jeg takker for de mange billeder og informationer som de har sendt mig, og husk er du ved elven netop nu eller skal snart så skriv endelig til mig. Enten pr.mail afiskeri@gmail.com eller send mig en pm på messenger.

    Der har idag ved god aktivitet i sone 4, med laks på gang og der blev igår fanget endnu en. Idag lykkes det Roy Breilid at fange en fin laks på 3.9 kg i sone 4. Så det går godt i sone 4, som også idag har haft fin vandføring og ikke en høj vandtemperatur som man oplever i sone 2 og 3.

    Det er selvfølgelig pt svære forhold at fiske under med det gode sommer vejr og høje vandtemperatur ved elven, men hvis du ligger dit fiskeri i de tidlige morgentimer og aften i skumringen, så er der bestemt gode muligheder.