Desinficere grejet i Laksens Hus – Afiskeri.dk

260

Desinficere grejet i Laksens Hus

Claus Skeldal har lavet denne fine Video, om desinficering af dit grej når du kommer hjem fra en elv i Norge, Sverige, Ireland og Skotland hvor der pt. er konstateret den laksesygdom, som har været fremme i den seneste tid. Laksens hus kan hjælpe dig, og det vises der i videoen. Nemt og enkelt lige som du sikkert er vantil i Norge. Afiskeri.dk bakker 100 % op om dette tiltag ved laksens hus, så man ikke spreder denne virus, som man ikke helt ved nok om i nu her i Danmark.

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Desinficere grejet i Laksens Hus

Tidligere artikelAFTEN OPDATERING FRA MANDALSELVEN
Næste artikelFrisk nyt fra Skjern å – skrevet af Claus Skeldal