Det gode fiskeri fortsætter ved Mandalselven

  322

  Det gode fiskeri fortsætter ved Mandalselven

  Det gode fiskeri jeg skrev om i midten af ugen, har bare fortsat ugen ud. Der er blevet fanget fortsat godt alle de sidste dage i denne uge. Så dem der kommet op lørdag for at overtage kommer til at gå en fin uge imøde med godt fiskeri, og de skal så fortsætte den gode stime fra denne uge. Husk at man helst ser at alle hunlaks genudsættes.

  Den lidt høje vandføring pt må skyldes at Åseral vandmagasin har lukket vand i i elven. For der jo sol og sommer ved elven.

  Igår var der mange ved elven, men idag har det været med betydelig færre ved elven. Vejret for den kommende uge bliver lige så solrigt som herhjemme i Danmark. Så jeg anbefaler de der er ved elven, om at starte meget tidligt på dagen og så spare lidt på kræfterne fra midt/slut formiddag, og så give den maks gas igen ved aften tid. For på disse to tidspunkter vil der være størst chancer i det fantastiske sommervejr.

  Man har nu rundet en total fangst på 6.2 ton. Igår ankom Michael og Hans til elven og det bliver spændende og følge dem i den kommende uge ved den dejlige Mandalselv.

  Frederik Fisker som jeg tidligere i ugen har skrevet om havde sidste fiskedag igår, og sluttede virkelig af med maner. 2 laks blev det til igår en hanlaks på 1.7 kg og en hanlaks på 2.2 kg. Fantastisk afslutning for ham og han ønskes stort tillykke. Fangst billed kan ses længere ned på siden.

  Martin Møller Andersen havde i denne uge en hurtig tur til Mandalselven, og det blev en stor succes for ham. Det blev til hele to laks til ham, en på 77 cm og en på 60 cm. Stort tillykke til Martin herfra og fangst billede kan du se herunder

  Frederik Fisker´s to flotte laks
  Martin Møller med en af sine fine laks.

   

   

  Det gode fiskeri fortsætter ved Mandalselven

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

  Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

  Det gode fiskeri fortsætter ved Mandalselven

  Tidligere artikelJENS CHR. LUND HAR NYT OM VIDÅ
  Næste artikelMANDALSELVEN 2020 – FILMEN