DOBBELT FANGST AF BRIAN FRA FC SPINNER VED SKJERN Å

275

DOBBELT FANGST AF BRIAN FRA FC SPINNER VED SKJERN Å

Det gode fiskeri vil ingen ende tag ved Skjern å, og det fik Brian Møllerskov fra FC Spinner virkelig at mærke i torsdags. Først gik han med FC SPINNER´s rød/gul upstream 20 g som efter en god fight gav laks på 90 cm som er de første 2 billeder herunder.

Så var han ligesom igang, og skiftede til en FC SPINNER Sort/gul upstream 20 g. Det skulle vise sig også at være en klog beslutning, for det gav en kontakt og en god fight kunne begynde. Som i den første fight var det Brian der trak det længste strå, og kunne sikkert lande laksen som blev målt til 85 cm. Sikkert og nemt kunne denne lige som den første genudsættes.Billeder kan ses herunder også af denne fangst.

Stort tillykke til Brian med de to flotte fangster fra Afiskeri.dk

Nr.2 laks

DOBBELT FANGST AF BRIAN FRA FC SPINNER VED SKJERN Å

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelRÆVENE – SONE 3 – MANDALSELVEN
Næste artikelMJÅLAND CAMPING – SONE 3 – MANDALSELVEN