En drøm af en fisk.

Jeg er en af mange der har savnet en solid, informativ og lærerbog om fiskeriet efter havørred. Ikke bare en overfladisk bog, men en der går i dybten og udstråler entuiasme. Så man virkelig får en følelse af, at man sidder med en gennemført bog.

Jeg havde store forventniger til bogen, og håbede ikke at jeg ville blive skuffet. Da det så igen ville være endnu et misløkket forsøg, på at skabe noget der ikke holdte vand.

Man starter med at få en stor indsigt i havørrdeens biologi og fødeemner, som er en god måde lige at blive varmet op på.

Derefter starter et sandt festfyrvækeri, af informative og lærerige beskrivelser af måder og fange havørred på. Især afsnittene af Claus Eriksen og Thomas hansen fangede mig meget. Men også beskrivelsen af fiskeriet som dykker, fra båd og havkajak. Gav indsigt i måder jeg ikke kendte så meget til efter havørreden. Samt den indgående fortælling om det bæredygtige fiskeri på Fyn, må give stof til eftertanke i det Ganske Land.

Blev min forventniger opfyldt, og er denne bog en solid, informativ og lærerbog.

Svaret er meget klart ” Ja”, og jeg kan godt forstå dens 1 udgave er i skrivende stund ved at være udsolgt.

Annmeldt d.5/2-2011 af Michael Olsen