ENDNU EN LAKS TIL PETER FOSGERAU.

149
ENDNU EN LAKS TIL PETER FOSGERAU.

ENDNU EN LAKS TIL PETER FOSGERAU.

Afiskeri.dk´s Lokalreporter ved Gudenåen Peter Fosgerau har virkelig tur i den, men til denne fangst hør der en fin historie med til.

Peter skal snart til Norge og i den forbindelse vil han igår til Gudenåen og teste sit flue setup, og han havde fisket og afprøvet og under det så han flere laks der var på gang. En af dem fiskede han på et stykket tid, men den ville bare ikke tag fluen. Da han fiskede på Langå´s vand havde han jo ikke langt hjem, så han besluttede lige at skynde sig at få pakket fluestangen sammen, og komme hjem er sin Zpin Zpin og æske med FC Spinner.

Hurtigt var han tilbage og fik rigget stangen til, og en gul/sort upstream med Guld blad blev monteret forenden af linen. Laksen var der stadigvæk kunne han glædelig konstaterer og i 3 kast kom hugget. Fantastisk tænkte han og under fight holdte han den hårdt, så den kun tog 5-6 min før den var klar til at blive landet.84 cm og 6.2 kg kæmåe tillykke med Laksen Peter.

Peter fortæller også at der har været en rigtig fin vandstigning ved Gudenåen, og at der er ankommet rigtig mange laks som er spredt ud over hele åen, så der er rigtig gode muligheder ved åen. Så kom op af sofaen og tag en tur til Gudenåen. Man rammer nok helt aften 150 indberettet laks, som er super flot allerede nu på sæsonen. Se Peter´s fangst billeder herunder og en anden fin historie.

ENDNU EN LAKS TIL PETER FOSGERAU.

ENDNU EN LAKS TIL PETER FOSGERAU.

En anden lystfisker som jeg har skrevet med en del gange er Johnny Nielsen. En utrolig venlig mand som er meget passioneret omkring laksefiskeriet i Danmark og Norge. Igår var han en tur i Zone 1, som jeg selv har fisket et par gange nu og er blevet meget begejstret for. Han havde lige som Peter monteret en Upstream gul/sort med guld blad fra FC Spinner forenden af linen, og efter en fin fight kunne han lande en smuk blank laks på 14.7 kg og 116 cm.Det hører med til fangsten at han måtte ud i vand til brystet for at få snøren fri af en gren – og efterfølgende håndlande fisken. Stort tillykke til Johnny og ham med laksen herunder

ENDNU EN LAKS TIL PETER FOSGERAU

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.