ENDNU EN STORLAKS FRA SKJERN Å – AFISKERI.DK

302

ENDNU EN STORLAKS FRA SKJERN Å

Det kunne godt se ud som om at det i år bliver et storlakse år ved Skjern å. Der har været mange beretninger om laksefisker der i år har haft en af de helt store laks på, og det er spredt ud over åen, disse oplevelser er sket. Ofte har det været med laksen som vinder, og det er fortælles om nogle voldsom stærke laks.

En af de rigtig dygtige laksefisker ved Skjern å, fik idag sin største laks til dato efter en fantastisk figth. Kenny Frost fra Laksens hus – River fisker – Zpey vandt over en laks på 117 cm , som blev vurderet til over 15 kg. C/R så den kan fører sine gode gener videre. Kæmpe Tillykke Kenny med den flotte fangst fra Afiskeri.dk.

Derfor gælder det om at have noget grej der vil kunne holde til, hvis du skulle få en fight med en af disse stærke storlaks. Vejret de næste par dage kan hvis regnen kommer sætte yderlig gang i fiskeriet.
Nyd herunder det flotte fangst billede af Kenny og hans laks – samt knæk og bræk i bededags ferien herfra.

ENDNU EN STORLAKS FRA SKJERN Å

ENDNU EN STORLAKS FRA SKJERN Å

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelTips, Tipps, Tips til Skjern å/ für Skjern å/ for Skjern River
Næste artikelRÆVENE – SONE 3 – MANDALSELVEN