FANGST OPDATERING FRA MANDALSELVEN – AF MICHAEL OLSEN

  150

  Der er idag kommet omkring 10-12 mm regn, og elven går med 43 kubik som igår. Man forventer ikke regnen giver stigning i vandføringen, men den får laks lidt på finnerne. Så morgen fiskeriet er en god ting at dyrke, samt så må man også have aften fiskeri. Tit lige i skumringen kommer der hug, og så det bare om at være klar til en herlig fight med laksen.

  Jeg er pt. i dialog med Marnar Laksecenter, hvor de vil prøve at hjælpe med til , at der kommer en p-plads igen, lige før bommen ved usland. Så man ikke skal gå fra p-plads ved Kartoffelstrækket eller køre til p-pladsen ved Storeøye. For at kunne komme til fiskepladserne på øst siden ved Usland og Fløyderholmen. Man vil tag kontakt til ham der ejer jorden, for at høre om ikke den p-plads som var der indtil 2016, kan være der igen til stor glæde for os laksefisker. Så snart jeg ved noget om dette, bliver det skrevet i en opdatering.

  Fra Marnar Laksecenter skrev de idag , at det rygtet at der er mange friske laks på vej op i elven. Så det håber vi er rigtigt og kan give godt fiskeri i denne uge.

  Jan Ole Ødegård var ved elven idag og det gav to fine laks, som du kan se herunder. Stort tillykke herfra og til alle andre der idag har haft laks på krogen.

  Jan Ole Ødegård´s fine laks på 3.0 kg fra idag.

  Jan Ole Ødegård´s anden fine laks på 3.1 kg fra idag