FC SPINNER FANGER STORLAKS VED GUDENÅEN – AF PETER FOSGERAU

216

Peter Fosgerau fik denne fantastiske historie fra unge Oliver Seiersen  – laksen blev fanget på en FC spinner! Så er der for alvor kommet gang i Gudenåen – foruden denne, så blev der landet en smuk laks på ca 7 kg på Langå’s vand:

Hej Peter
Lørdag aften besluttede jeg mig for at søndag ville jeg prøve at fange en forårslaks i Gudenåen.
Jeg mødtes med min kammerat på Zone 3 på Bjerringbros vand.
Vi startede ud med Down stream spinnere, og begyndte ellers at fiske nedad.
Imens vi fiskede nedad, snakkede vi om at det kunne være fedt at fange en af åens helt store forårslaks.
Efter kun 20 min. kom der et ordentlig SUG i stangen… en stærk laks havde taget spinneren og den ruskede voldsomt ude i strømmen. Efter en lang og intens fight kunne jeg lande en flot stærk blank han laks. Jeg kunne ikke have klaret det uden min fiskemakker Lasse.
Laksen var 102 cm og vejede 11,8 kg.
Fisken blev fanget på en FC Spinner i 25 g ”Down stream” rød/gul – sølv blad