Finså broen – Mandalselven – sone 3 – Afiskeri.dk

1007

Finså broen – Mandalselven

Finsdal byder på et meget varieret stykke ved broen. Her kan alle tre former (mede,spin og flue) benyttes og alle  fisker  godt. Som fluefisker vil du finde dette stykke utrolig spændende, og der er et rigtig godt drev i elven. På øst siden har jeg gået mest på det lille stykke opstrøms broen og derfra her ned til hvor bækken fra Finså Klekkeriet løber. På dette stykke er der nået magi ved broen. Har tit haft hel med og fange fisk her ved broen.

På den anden side både opstrøms og nedstrøms har jeg set mange få laks på, og det er af både orme, spin og fluefisker.

Hvis du synes godt om bækørred fiskeri er det også her, der er utrolig gode chancer for pæne bækørreder, det opleve min bror for nogle år tilbage lige ved broen, og det var en bækørred over 1 kg, på omkring en 50 cm.

Hvis du er startet på øst siden af elven, må du helt sikkert give dig selv den chance og fiske nedstrøms broen, gå op på vejen og væk fra broen og pladsen, da kommer der en side vej til højre hvor man gå over en lille træbro. Hold til højre og gå forbi det gamle finså klekkeri og du kan nu fiske ved elven igen. Det er her Laksestraumen starter og længere ned begynder Maddan stykket.

Herunder ligger der billeder og en fin lille video film

Husk du kan altid skrive til mig på afiskeri@gmail.com, hvis du har nået,  du vil have svar på. – Laksehilsner Michael Olsen – Afiskeri.dk

Nedstrøms mod Laksestraumen
Opstrøms mod eseløy

Tidligere artikelHvilken vægtbelastning til mine fluer – Afiskeri.dk
Næste artikelFISKER´S POOL – SONE 3 – AFISKERI.DK