FISK TIL CHEFEN OG DESIGNEREN

226

FISK TIL CHEFEN OG DESIGNEREN

Afiskeri.dk gør meget for at videre bringe den fiskelykke, der følgende det at fange en laks eller havørred. Det er præcis også det der skete for Chefen og Designeren hertil morgen, ved den fantastiske å – Skjern å.

Per K. Pedersen og Per Gylling var sammen taget til åen, og her er hvad der først ligger bag Chefen´s fangst:

‘Skat” hvis nu jeg kører på kontoret i aften og sover der, så kan jeg stå tidligt op og fange en laks imorgen tidlig. Det fik jeg heldigvis ( som altid ) lov til og jeg holdt så også min del af aftalen . Ny pr. og den skønneste morgen ved Åernes Å 💪
Tak for landing mester Gylling og Marc Skovby´s “huckleberry finn” flue slog til.

Det er sådan øjeblikke man bare skal sætte sig tilbage og nyde, samt blive glad på andres vejene over den glæde der er så speciel ved en fangst.

Per K.Pedersen´s laks målte 90 cm og han blev den første til at fange laks på den helt nye blue Classic hjul. Derudover gik han med sin Zpey Ztealth 12.6 med en Zpey Hybrid 1-2,  og billeder kan man se længere nede som nr.1-2.

For som sagt var Designeren med Chefen denne morgen og kunne flot hjælpe med landingen.

Til den fantastiske flotte morgen ved Skjern å havde Designeren valgt næsten det samme setup, som for to dage siden havde givet ham en smuk laks. Så hans 12´ Zpey Ztealth hvor Zkagit light flyd/intermidiat var skiftet ud med Int/1/3, da åen var steget med 10 cm. Forenden af line havde han igen monteret den lille brun zonkerflue.

Så for alt fuldende den helt super morgen huggede en laks på 87 cm Designeren´s flue, og efter en fin fight kunne han gøre klar til at Chefen nemt kunne tag den med fangstnettet. Se fangst billedet af den herunder som nr.3

Kæmpe tillykke til Chefen og Designeren, med deres flotte fangster.

FISK TIL CHEFEN OG DESIGNEREN

Tidligere artikelNy flot fangst i sone 4 – Mandalselven – Afiskeri.dk
Næste artikelAFTEN OPDATERING FRA MANDALSELVEN