FLOT DÆKNING AF EL FISKERIET VED SKJERN Å – AF CLAUS SKELDAL

255

FLOT DÆKNING AF EL FISKERIET VED SKJERN Å – AF CLAUS SKELDAL

Laksedag på DCV er noget rigtig mange glæder sig til når sæsonen slutter i Oktober. For det er altid utrolig spændende, at se hvilke flotte laks der bliver fanget ved el fiskeriet. Igen i år havde man valgt at El fiske ved arrangementet langs Vorgod å.

Der var mødested ved Laksens hus, og herefter fulgtes man ad ud til stykket ved Vorgod å. Hvor el fiskeriet følges og der fortælles og arbejdet med dette.

Der var idag et rigtig fint fremmøde, og vejret var rigtig fint, når man tænker på hvordan det bare stod ned i vandrør igår. Det gjorde også at man kunne få taget nogle fine billeder under hele arrangement, og det kan du glæder dig over i denne artikel.For aldrig er der blevet bragt så mange fine billeder af det årlige el fiskeri på Afiskeri.dk. Claus Skeldal lokalreporter ved Skjern å for Afiskeri.dk, var en af de fremmødte og stor tak til ham, for de mange fine billeder.

Der blev ialt denne dag el fisket 19 stk i Vorgod å og 6 stk i Skjern å (sdr.felding/Borris krog), og den meget regn der er kommet her på det sidste vanskeliggjorde det lidt for el fiskeriet. Men kan da se på billederne at der kom nogle rigtig fine han og hunlaks med hjem til DCV.

Efter at have været ude og nyde synet af de flotte laks i gydedragt ,bød man på DCV på gløgg og æbleskiver som man kunne varme sig på. Herefter fortalte DCV og de nye tiltag og undersøgelser , inden laksebilen ankom og laksene kommer over i de grønne bassiner. Man havde mulighed for at rør ved laksene og få taget laksefoto.

Dernæst var man klar med lotteri, hvor overskuddet går ubeskåret til SÅS´s arbejde for laksene i Skjern å.

Der skal som altid lyde en stor klap salve til Søren Larsen og hans folk for dette fantastiske arrangement, så man kan få fin indsigt i deres arbejde for laksene i Skjern å.

Der skal også lyde en stor tak til Claus Skeldal for de fine billeder og tekst. Herunder kan du se en masse fine billeder fra idag