FLOT FANGST AF DANSKER VED MANDALSELVEN IDAG.

396

Ja som overskriftet antyder, blev der idag fanget en flot laks af en dansker ved Mandalselven. Daniel Mikkelsen er i disse dag ved Mandalseven sammen med sin bror Andreas Stehr og sin ven Peter Nicolajsen, og dagen idag skulle vise sig at blive hvor Daniel fangede sin største laks indtil nu. Han var gået alene ned til et stykke i sone 3, og så huggede en god laks. Det skal siges at pladsen godt kan være lidt svær at lande en laks hvis man ikke har et net, eller en makker til at hjælpe. Man flot efter en god fight landede han selv laks, og den vejede hele 7 kg. Det skal lyde et stort tillykke herfra og billedet kan du se herunder. Denne artikel/opdatering fortsætter under billedet.

Daniels ven Peter Nicolajsen har også fået laks på land den vejede 3 kg, og Daniel´s bror Andreas Stehr har også fået laks på land, den vejede 2.7 kg. Hertil skal det nævnes at det var Andreas første flue fanget laks, og det er noget helt specielt og en man altid vil huske som noget særligt. Stort tillykke herfra til begge og fortsat Tight lines til alle tre.

Sent igår aftes tikkede der en besked ind fra en af mine testfisker, som lige nu også er ved Mandalselven, om at der var set rigtig mange laks på vej forbi det øvre af sone 2, på vej op mod sone 3. Det fik selvfølgelig mine tanker igang, og jeg må indrømme jeg kunne ikke helt falde i søvn, for lå bare og tænkte få hvor fedt det måtte være dels at oplev, at se så mange laks komme forbi. Men også at skulle fiske på den dagen efter, og jeg tænkte mig hen til, hvis jeg var ved elven hvor ville jeg så begynde osv.

Derfor har jeg været meget spændt på hvad dagen ville bringe af fangster, og nok også derfor jeg har tjekket Vandstand, vandføring og vandtemperatur vildt mange gange idag, og så hver gang efterfølgende ind på laksebørsen for at se om der var kommet nye laks på fra idag. For vandtemperaturen lå meget stille hele formiddagen på 18 grader og det samme med de to andre, men på eftermiddag gik vandføring lidt op men er hertil aften faldet lidt igen. Det kan man ikke sige om vandtemperaturen som hen på eftermiddagen begyndte at stige, og desværre hertil aften ligger på 20.8 grader i sone 2. Men den bedste vandtemperatur finder du fortsat i sone 4 her ligger den på 17.6 grader hertil aften, så kan kun anbefale at synes du der er alt for mange i sone 3, så kør op i sone 4 der er der plads og gode forhold på vandtemperaturen.

BSF Juniorerne har også idag fået laks på land en er det indtil videre blevet til, for de er alle ude lige nu og fiske ved elven. Plus så har en af deres leder fået laks idag, se billederne herunder.

Juniorerne fra Brede å har haft en god dag ved elven, de var i formiddags på et stykke med meget aktivitet, og hvor laksene hoppede hele tiden. De fik ikke nogle på land, men de har troen fortsat, og nyder at fiske ved elven.

Rune med sin første laks og den vejede 1.7 kg. Stort tillykke herfra til Rune, den vil du aldrig glemme, for den første er noget helt specielt.

Thomas med sin laks på 3.35 kg. Stort tillykke herfra også.

Knæk og bræk til alle ved elven hertil aften og imorgen, samt tillykke til dem der fik laks på land idag.