FLOT FANGST AF DANSKER VED MANDALSELVEN IDAG.

507

FLOT FANGST AF DANSKER VED MANDALSELVEN IDAG.

Ja som overskriftet antyder, blev der idag fanget en flot laks af en dansker ved Mandalselven. Daniel Mikkelsen er i disse dag ved Mandalseven sammen med sin bror Andreas Stehr og sin ven Peter Nicolajsen, og dagen idag skulle vise sig at blive hvor Daniel fangede sin største laks indtil nu. Han var gået alene ned til et stykke i sone 3, og så huggede en god laks. Det skal siges at pladsen godt kan være lidt svær at lande en laks hvis man ikke har et net, eller en makker til at hjælpe. Man flot efter en god fight landede han selv laks, og den vejede hele 7 kg. Det skal lyde et stort tillykke herfra og billedet kan du se herunder. Denne artikel/opdatering fortsætter under billedet.

Daniels ven Peter Nicolajsen har også fået laks på land den vejede 3 kg, og Daniel´s bror Andreas Stehr har også fået laks på land, den vejede 2.7 kg. Hertil skal det nævnes at det var Andreas første flue fanget laks, og det er noget helt specielt og en man altid vil huske som noget særligt. Stort tillykke herfra til begge og fortsat Tight lines til alle tre.

Sent igår aftes tikkede der en besked ind fra en af mine testfisker, som lige nu også er ved Mandalselven, om at der var set rigtig mange laks på vej forbi det øvre af sone 2, på vej op mod sone 3. Det fik selvfølgelig mine tanker igang, og jeg må indrømme jeg kunne ikke helt falde i søvn, for lå bare og tænkte få hvor fedt det måtte være dels at oplev, at se så mange laks komme forbi. Men også at skulle fiske på den dagen efter, og jeg tænkte mig hen til, hvis jeg var ved elven hvor ville jeg så begynde osv.

Derfor har jeg været meget spændt på hvad dagen ville bringe af fangster, og nok også derfor jeg har tjekket Vandstand, vandføring og vandtemperatur vildt mange gange idag, og så hver gang efterfølgende ind på laksebørsen for at se om der var kommet nye laks på fra idag. For vandtemperaturen lå meget stille hele formiddagen på 18 grader og det samme med de to andre, men på eftermiddag gik vandføring lidt op men er hertil aften faldet lidt igen. Det kan man ikke sige om vandtemperaturen som hen på eftermiddagen begyndte at stige, og desværre hertil aften ligger på 20.8 grader i sone 2. Men den bedste vandtemperatur finder du fortsat i sone 4 her ligger den på 17.6 grader hertil aften, så kan kun anbefale at synes du der er alt for mange i sone 3, så kør op i sone 4 der er der plads og gode forhold på vandtemperaturen.

BSF Juniorerne har også idag fået laks på land en er det indtil videre blevet til, for de er alle ude lige nu og fiske ved elven. Plus så har en af deres leder fået laks idag, se billederne herunder.

Juniorerne fra Brede å har haft en god dag ved elven, de var i formiddags på et stykke med meget aktivitet, og hvor laksene hoppede hele tiden. De fik ikke nogle på land, men de har troen fortsat, og nyder at fiske ved elven.

Rune med sin første laks og den vejede 1.7 kg. Stort tillykke herfra til Rune, den vil du aldrig glemme, for den første er noget helt specielt.

Thomas med sin laks på 3.35 kg. Stort tillykke herfra også.

Knæk og bræk til alle ved elven hertil aften og imorgen, samt tillykke til dem der fik laks på land idag.

FLOT FANGST AF DANSKER VED MANDALSELVEN IDAG.

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

 

 

FLOT FANGST AF DANSKER VED MANDALSELVEN IDAG.

 

Tidligere artikelAugust month fly no.1 – HAIRY MARY – Step by step
Næste artikelOpdatering om Mandalselven d.2.8.18 – af Michael Olsen