Flot Sæson af Mandalselven 2022.

  353

  Flot Sæson af Mandalselven 2022.

  Så sluttede hoved sæsonen ved den dejlige Mandalselv, og nu er der kun sidste delen af sone 4´s september sæsonen tilbage. 

  Grovann set fra sanøye

  Jeg er helt med på at den vandføring vi er blevet præsenteret for i år, ikke har været optimal, og det har givet utrolig svært fiskeri ved elven. Men når ting bliver svært har det også i mine øjne en charme, og man bliver nød til at være ekstra skarp ved elven. Planægge hvornår er chancen størst, og udnytte den mindste forandring i vejr forholdende.

  Derfor er det som jeg skrev i sidste uge , mere ind imponerende at Mandalselven leverer indtil nu et total fangststal på ikke mindre end 8.8 ton, og jeg tror faktisk nu at man kommer over 9 ton og derved slår 2020 sæsonen. Går man lidt i dybten med statistikkerne for elven, vil man også kunne se at det samlet antal laks i år, er større end 2021 hvor man sluttede på 9.6 ton. Hvor der i 2020 blev fanget 3424 til 9.03 ton. Derved er gennemsnits vægten i 2022 højrer end i 2020, men mindre end i 2021.

  Nedenfor benzinstationen Bjelland sone 4

  Mange spinnefisker har haft det svært i sone 3 og i flere delsoner i sone 2, og der er mit råd til disse til næste sæson. Søg op i sone 4 ovenfor Mannflåvatne her vil du opleve et perfekt fiskeri til spin/orm, samt bliver sone 4 ikke fiske til nærmeste vis så hårdt som sone 3. Jeg vil faktisk sige på lav vandføring som i år er sone 4 skabt til spin, for fluefiskeriet bliver først godt ved 55-60 kubik. Men den tendens der har været de senere år, hvor der ikke har været flom og regn som tidligere, vil det nok gå den vej at elven vil gå med en lav vandføring. På Afiskeri.dk har jeg beskrevet rigtig mange af de gode stykker i sone 4, med billeder og video og derved er der masser af stof, du som spinnefisker kan drage nytte af.

  Jeg glæder mig nu til at følge hvordan den sidste del af sæsonen forløber, og håber jeg i næste opdatering kan bringe lidt fra den fiskekonkurrence der var i sone 4 fra fredag-lørdag i denne uge. 

  Knæk & Bræk fra Michael Olsen.

   

  Flot Sæson af Mandalselven 2022.

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Gudenåen, Vidå, Kongeåen og Sneum å

  Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Er du til fluebinding ligger der også et hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, River Gudenåen, Vidå, Kongeåen and Sneum.

  From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

   

   

  Flot Sæson af Mandalselven 2022.

  Tidligere artikelORANGE MAGIC – MONTH FLY SPETEMBER 2022
  Næste artikelOpdatering om uge 36 ved Mandalselven 2022