Flotte fangster af Kim ved Skjern å.

269

Flotte fangster af Kim ved Skjern å.

Belønning og glæden ved laksefiskeri kan beskrives på mange måder, som jeg tidligere har beskrevet. Det kan være at man søger efter at komme ud i naturen, og nyde denne samt at gå og ligge nogle fede kast, og bare mærke at det hele spiller. Se åen vågne en tidlig morgen, kan være hele den lange køretur fra Århus vær bare i sig selv. Når så man mærker fisk i den anden ende, er dette en bonus man får lov at opleve, og har man først haft en laksefight, så går man efter flere for det er de fedeste minutter.

Det er sådan ting en af åens laksefisker også har som mål i sit laksefiskeri, og her tænker jeg på Kim Flindt, som efter 32 fiskedage fik en bonus ved at fange en fin laks på 80 cm

Som andre igennem tiden har beskrevet sker der noget med os laksefisker når man får den ære at lande årets første fisk, det er som om roen falder mere over en, og man oplever tit at ens fangster lige pludselig kommer på samlebånd. 

Det var også tilfældet for Kim som i sidste uge fik endnu en laks denne gang en på 85cm. Temperaturen var faldet til 15,3 grader i åen,og havde en estimeret vægt efter DSF’s tabel på 6 kg.

Der skal lyde et stort tillykke herfra til Kim og herunder de to flotte laks.

Som bonus info. er forholdene lige nu ved Skjern å, at åen har hertil eftermiddag en vandtemperatur på 15.77 grader. Vind på 5 m/s , Slusen er åben så der kommer friske fisk lige nu ind i fjorden og videre til åen.

Laksen på 80 cm
Flotte fangster af Kim ved Skjern
Laksen på 85 cm

Flotte fangster af Kim ved Skjern å.

Tidligere artikelFårefolden i zone 1 – Gudenåen – Afiskeri.dk
Næste artikelTordags opdatering på Mandalselven – Afiskeri.dk