FLOTTE FANGSTER FRA VARDE Å.

152

Maj har indtil nu givet flotte fangster ved Varde å, og det er på trods af at vandstanden er på sommer niv. , så der sker ikke meget pt ved åen. Men de der rammer en laks bliver belønnet med flotte blanke laks med god vægt, der bliver pt fanget 2-3 laks pr.dag. Varde å´s lokalreporter Per Hansen har fået fisket rigtig meget, men har ikke set nogle fisk endnu under sit fiskeri. Synke 6 anbefaler han som flueline. Hertil eftermiddag ligger vandtemperaturen på 12 grader, og vi er kun i Maj

Herunder kan du se nogle af de flotte fangster, og nederst ligger den største indtil nu på 15 kg. Stort tillykke til alle herfra.

Under fangst billederne ligge en fin video som Afiskeri.dk´s lokalreporter ved Varde å – Per Hansen har optaget fra en sidste tur ved Varde å

FLOTTE FANGSTER FRA VARDE Å
Carsten Stoehr med laks på 9.3 kg
FLOTTE FANGSTER FRA VARDE Å
Detlef Bressem med laks på 8 kg
Dennis hynkemejer med laks på 6 kg
Dennis hynkemejer med laks på 6 kg
FLOTTE FANGSTER FRA VARDE Å
Anders Poulsen med laks på 5.6 kg
FLOTTE FANGSTER FRA VARDE Å
Peter Siedentopp´s laks på 6 kg

 

FLOTTE FANGSTER FRA VARDE Å
Klaus Times Kristiansen med laks på 15 kg og 112 cm

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå. Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å.

Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter.

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.

Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.