Flotte fangster ved Mandalselven

  572

  Flotte fangster ved Mandalselven

  Som lovede i sidste opdatering manglede jeg lige et go på og skrive om Peter Hjortshøj´s sidste tur i år ved Mandalselven, så nu er den klar med billede

  Fik en enkelt lille laks, og en mistet. Så der var lidt aktion denne gang dejligt .
  Elven lå fredag på de 90 kubik stabilt, og lørdag da jeg stod op lå den på 55kubik, så perfekt.
  Desværre valgte de at lukke op for vandet så elven ved middagstid løb 90 kubik, og ikke optimalt med stigende vand.
  Var så heldig af få lidt kastekursus af Mikael Blomberg, som testede line setup ved usland. Vildt dygtig kaster, med kast på de 70 meter, flot og imponerende at overvære.

  Alt i alt en super fin tur, fik snakkede med flere af de lokale, nogle havde endnu deres første laks tilgode, i år, og et par andre 3 stk, så de mente også at denne sæson er lidt ud over det sædvanlige.
  Glæder mig nu allerede til næste år

  Dejlig læsning fra Peter Hjorthøj, og som jeg tidligere har skrevet bringer jeg også gerne din historie fra din tur i år, send den gerne til afiskeri@gmail.com.

  I denne uge er tingene ikke gået helt som jeg havde regnet med, for elven ligger stadigvæk på omkring 90 kubik, men det har i denne uge ikke nogen betydning for fiskeriet som i sidste uge. For har hørt fra flere der oplever godt fiskeri, og laksebørsen er fortsat ikke troværdi, da man ikke endnu har fået løst problemet med årskort indberetningerne her i september.Lidt en skam for man sidder jo herhjemme og følger med på alle måder/medier om hvordan det går ved ens hjemmevand for mit vedkommende. Så ser meget fremtil at det kommer til at virke igen, og tallene passer i forhold til totalfangsten for året.

  Men husk har man været så dygtig i år at fange på nogle af de svære uge, hvor forholdene og lakse mængden ikke har været optimale , så det jo en ekstra sejr at have kæmpet sig til en fangst. Jeg er altid meget positiv indstillet i mit eget fiskeri, og det gør at for mig kan en nul tur sagtens være en mega fed tur, for det er indholdet , glæde ved at fiske i så flotte omgivelser og det sociale der tæller aller højest ved mig, og fangsten det er blot en bonus.

  Min ubetinget favorit flue er fortsat den på billedet til højre.

  En af dem der er ved elven i denne uge er en af elvens danske legender nemlig Jan Sinding Sørensen, og han fortsætter sin fangst stime fra sidste tur, for allerede nu er der kommet 3 laks på land – 1,5-1,7-4,5 kg. Herunder kan du se billederne af fangsterne og kæmpe tillykke til både Jan og Peter med deres fangster og at Afiskeri.dk har måtte bringe dem.

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

  Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Flotte fangster ved Mandalselven

   

  Tidligere artikelOVERNATNING VED BIRKELUND CAMPING & OUTDOOR
  Næste artikelSæsonens sidste dag ved Mandalselven 2019