FLUER TIL PREMIEREN VED STORÅEN OG DEN FØRSTE TID AF SÆSONEN

810

FLUER TIL PREMIEREN VED STORÅEN

Takket være Frank Thornild som alle ved er lokalreporter på Afiskeri.dk, fik jeg ideen til denne artikel. Da jeg havde fået en mail fra en laksefisker som gerne ville vide hvilken farve han skulle binde sine fluer i til den kommende premiere.

Udfra Frank´s svar tænkte jeg det må der da kunne laves en artikel ud af, så jeg satte mig ved stikket en rå kold lørdag, hvor vinden tudet og sneen var begyndte at falde.

Hvis vi starter med fluen øverst til højre, så er det en variant af beiss fluen. Den har fået tilført en tung drop weight, så har jeg gjort front hacklet mindre.

Nr.2 flue øverst fra højre er en flue jeg selv har strikket sammen, fornyelsen eller det ekstra der er bundet på i forhold til Bananna fluen er det twistet fronthackel med et sort og en brun hen fjer.

Nr.3 øverst fra højre hænger sammen med to andre fluer , som er hvis du går urets vej 4 og 5 fra denne. Det er 3 fluer jeg selv har sat sammen med det udgangspunkt at have tre fluer der ikke, har det samme vinge farve Gul som alle de andre. En taktik der før har givet held, ved at du prøver noget helt andet som de ikke har set før. Resultatet blev jeg vældig godt tilfreds med, og gav dem en plads i denne artikel. Da de vil gerne bruges videre igennem sæsonen.

Nr. 4 talt fra toppen til højre , er en ny flue fra min side som jeg har utrolig store forventninger til , og dens navn er Royal blue spey. Den har høstet utrolig mange roser for sin farve sammensætninger af mange i Danmark, men også af udenlandske fluefisker. Som er utrolig begejstret over den .

Så vi nået til nr. 5 som også er en ny flue fra min side, men den kommer du til at kende meget mere til da den komme på lakseflue platformen, med en fin bindevideo. En spændende måde at lave vinger på, men glæd jer til videoen, hvor jeg dyrker ned i dens mønster.

Nr.6 er en Bananna zonker flue som du bør have med i æsken da gul er farven ved premieren.

Så vi kommet op til nr.9 som er set som 2 øverst til venstre. Dette er en Bananna variant hvor jeg har tilført en hot orange rump pheasant fjer , fra den utrolig lækre nakke jeg har købet mig ved Korsholm.dk til den lave sum af 120 kr.

Nr.10 er en Beiss variant med et rødt fronthackel, som tilfører fluen lidt synlighed, samt kan provokere laksen.

Sidste fluer på billedet er de to Bananna fluer i midten som bare er super hot, når vi snakker premieren ved Storåen. Dem skal du have med i æsken.

Jeg håber denne artikel har givet dig inspiration til din fluebinding samt til dig der køber dine flue hvilken du skal haft skaffet dig inden premieren. God fornøjelse.

FLUER TIL PREMIEREN VED STORÅEN

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

FLUER TIL PREMIEREN VED STORÅEN

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

Tidligere artikelSKJERN Å FILMEN
Næste artikelSkjern å premierer fluer – Skeldal anbefaler disse.