Fossefjellene

  1083

  Fossefjellene.

  Det gamle Fuskeland E har for sæsonen 2015 fået nyt navn og hedder nu Fossefjellene.

  Her kan du se nyeste billeder fra stykket d.9 juni samt nogle som er taget på høj vandstand. Plus ligger der Video fra da Afiskeri.dk gæstede stykket i uge 33 -2015 . Senere vil der også komme billeder her på siden fra uge 33.Fiskekortet til stykket kan bestilles via den samme måde som ved de andre delsoner, plus så kan du inde på facebook gruppen fossefjellene og booke fiskekort der.

  Der er på stykket en gapahuk, hvor der er mulighed for at grille, på den opsatte bål grill, og hvis du har engangs grill med vil grundejer gerne at du stiller den på grillpande som hænger over bålstedet. plus tømmer asken i den opstillet metalspand.

  Ved lav vande vil der på stykket komme en stenbanke tilsyne som du kan vade ud på, og stykket er perfekt til flue og nord for fossen, har rigtig mange dansker haft held med orme fiskeri.Kan fiskes på en vandføring fra 18 m3/s til 200 m3/s, men bedst når den går under 30-100 m3/s. Ved 30- 50 er det øverste af stykket bedst til fluefiskeri, men fra 50 -100 m3/s med flue skal den bare fiskes på en anden måde. Utrolig lækkert fluevand det øverste, og midt samt nedre stykke er utrolig godt til orme og blink fiskeri.

  Under video klippene kan du se billeder af stykket.Det sidste billede kan du se et kort oversigt over stykket.

  Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til mig på afiskeri@gmail, eller kan du kontakt grundejer direkte på:

  • 947 88 870 (Svein)
  • 971 40 120 (Kirstine)

  Skitt fiske! Hilsen Svein Fuskeland og Kirstine Fuskeland
  Video fra Stykket:

   

  Tidligere artikelFossefjellene Syd
  Næste artikelFuskeland øvre og nedre