Frank Thornild har nyt om Storåen. – Afiskeri.dk

232

Frank Thornild har nyt om Storåen

Lige en kort melding herfra Storåen. Kvoten for de store Laks nærmer sig lukketid. Pt er der hjemtaget 202 Laks. Kvoten er på 220, så jeg tror ikke den holder hen over pinsen. Det har været en drilsk sæson indtil nu. Varm, tør start, halvkoldt blæsende og tørt derefter. Man har virkelig skulle lede efter fiskene i år.

Men de har været der. Spredt over hele åen. Mange af dem fantastisk smukke.

Spin har været topscoreren i denne sæson indtil videre. Selv prøvede jeg det kort…. Bogstaveligt talt. Under 10 kast og haps..

Frank Thornild har nyt om Storåen

Nogle gange virker det meget let…. Meeeen der ligger mange 0 ture og mange kast med fluen forud. Som vanligt gælder det om at være klar hvis vejret skifter. De få gange hvor der har været lidt gang i den, har været efter vejrskifte. Selv den mindste gang regn har haft en virkning. Om det er en lille vandstingning eller et lille temperaturfald i åen ved jeg ikke. Men hold øje med skiftende og hold jer til.

Frank Thornild har nyt om Storåen

Der er mange gode oplevelser derude uanset fangst eller ej. Snart begynder havørrederne at indfinde sig ( forhåbentlig). Bestanden har været presset de seneste år, så foreningerne opfordrer til at de genudsættes. Det er ikke et krav, men kun en opfordring. Men herfra skal lyde en opfordring til ihvertfald at Skåne havørreden. Har du fisk i fryseren, så sæt den ud igen. Go’ sommer og Knæk&bræk. Frank Thornild.

 

 

Frank Thornild har nyt om Storåen Frank Thornild har nyt om Storåen Frank Thornild har nyt om Storåen

Frank Thornild har nyt om Storåen

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.