GEAR INSPIRATION APRIL -2021

98

GEAR INSPIRATION APRIL -2021

Ny spændende Gear Inspiration, som er det nye navn på dette og har erstattet gear news. I artikel er teamet Fluebinding, og du vil kunne finde mange inspirerende ting til dit fluebinding fra Afiskeri.dk´s samarbejdspartner under videoen. God fornøjelse.

Pattegrisen er en af de mest populærer kysten, og dens fjer kan du købe ved Sport Dres.

Whiting Silver Spey Hackle Cape White dyed Salmon

Whiting er kendt for at lave nogle af de bedste nakker og sadler der er på markedet. Fjerene har lange bløde fibre, som giver nogle utroligt levende fluer. Fjerene kan b.la. anvendes til pattegrisen, men kan også bruges til en lang række andre mønstre indenfor kyst og å-fiskeri. Dette er en sølv graderet nakke – hvilket vil sige, at den indeholder holder ekstra mange fjer i høj kvalitet.
Prisen er 999 kr for de flotte nakker og kan bestilles ved Sport Dres KLIK HER
Til dine pattegris fluer skal der også flotte rejeøjne på og dem fra Easy Shrimp eyes er de bedste på markedet. Den unikke udformning som gør dem utroligt nemme at indbinde, samt den samme høje kvalitets standard er naturligvis bevaret.
Hos Kolding Jagt & Fiskeri kan de købes til 49,95 pr.pk.
KLIK HER for at bestille dem.
Skal du fiske hitch til sommer efter laks, så vil jeg anbefale at du får lavet nogle Surfer flies, og til dette bruges disse fra Propellerfly som Korsholm forhandler:

FIN TUBE  – Moderne Hitch rør

Et plastrør som er udstyret med vinger. Du kan såmænd bare binde en smule hår på og den er klar til at fiske.

Fin Tuben fisker elegant og forførende på vandoverfladen. Fisker du den som dead drift synker den, et mindre nøk/opstraming får den til at stige til overfladen igen.

Der er 5 stk. pr. pakning. til 30 kr pr.pakke

KLIK HER for at bestille dem

Renzetti Traveler 2300

Når man vil have et fluestik som tilbyder alle de vigtige features, top kvalitet og så til en god pris,GEAR INSPIRATION APRIL -2021 - Afiskeri.dk - Michael Olsen så skal du have dig et Renzetti Traveler fluestik! Renzetti har altid været kendt for deres kvalitet, som er helt i top. En af Renzetti’s varemærker, er selvfølgelig de ultra stærke kæber, som holder på krogen, som du aldrig har prøvet før. Selvfølgelig er vi nødt til at nævne True Rotary, som er en ægte 100% rotations funktion, som gør at du kan se din flue fra alle leder og kanter, bare ved at rotere på stikket. Dette er en funktion man aldrig vil undvære, når først man har prøvet at arbejde med et Renzetti fluestik. Skruen på siden af stikket, bruges til at justere hvor meget modstand der skal være på rotationen, om man vil have en stram eller løs rotation.

Forskellen på 2300 og 2000 er den sorte anodisering som 2300 har. Dette er utroligt slidstærkt, og giver en længere levetid i det lange løb, men alle Renzetti stik holder jo en menneske-alder.

Kæbernes spænd: #28 – #4/0

Hos Lystfisk.dk koster dette super stik 2199,00 kr.

KLIK HER for at bestille det.

GEAR INSPIRATION APRIL -2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenWhiting Coq de Leon Cape

Whiting er kendt for at lave nogle af de bedste nakker og sadler der er på markedet, og dere Coq de Leon hane nakker er bestemt ingen undtagelse. Nakkerne har utroligt mange flotte og brugbare fjer, som kan bruges i rigtig mange forskellige fluer, uanset om det er kystfluer, å-fluer, nymfer eller noget helt andet der skal bindes. Fibrene giver en masse liv i vandet, og er meget transparente, hvilket giver en super effekt. Hos Sport Dres koster disse fantastiske nakker kun 349 kr.
Bestil dem ved at KLIK HER
Til ens fluebinding høre også en godt fluestik, og her har Kolding Jagt & Fiskeri nogle gode bud på disse, til en pris der er fornuftig og hvor du får meget for pengene.

Stonfo Transformer Vice

Transformer Vise er top-modellen fra Stonfo. Fluestikket kommer med 3 udskiftelige hoveder til almindelige fluer, store streamere og rørfluere.
Basen giver en god fast grund for din fluebinding. Basen er udstyret med fordybninger, der danner små rum til kroge og øjne under fluebinding.
I pakken medfølger:
Stonfo Elite Transformer Fluestik
Stonfo Elite head
Stonfo Streamer head
Stonfo Tube Flies Head
Stonfo Tube fly nålesæt og montering
Stonfo Elite fod med Tool rack
Stonfo Round Bobbin Cradle ( Trådholder hænger )
Stonfo Parachute klemme
Justerbar materiale fjeder
Pivot tråd holder
Samlenøgler og instruktions manual
Pris 2899,95 kr – KLIK HER for at bestille det

STONFO KAIMAN FLUESTIK

Funktionelt 360 graders kæbefluestik fra Stonfo. Super lækkert og nemt at bruge, og kan holde kroge fra str. 22 til 5/0

Pris hos Kolding Jagt & Fiskeri er : 1599,95

KLIK HER for at bestille det

GEAR INSPIRATION APRIL -2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenGulff – Big Daddy – Silver Glitter

Big Mama, Big Daddy og Grand Daddy UV-lim er designet i samarbejde med Vision i Finland og er udviklet til fiskeri efter rovfisk. Limen er med glitter og skal imitere byttefiskenes skæl og er velegnet til fiskeri i både fersk- og saltvand.

Korsholm forhandler dem til kun 134,10 kr pr.pk

KLIK HER for at bestille dem.

GEAR INSPIRATION APRIL -2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenFlyCo Ostrich herl – Strudsefjer/herl bliver mere og mere populære til store geddefluer. Bruges også som butt på et hav af fluer. Både klassiske og moderne. Én komplet fjer i hver pose. Så har man herl i alle størrelser
Prisen hos Lystfisk.dk er 69 kr pr.pk.
Kan bestilles ved at KLIK HER
GEAR INSPIRATION APRIL -2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenEn super måde at lave sine haler på ens laksefluer er med Flouro fiber.

Just Add H2O Fluoro Fibre

Tynde fluorserende fibre, som kan give fluen ekstra liv og farve. Det kan anvendes som antenner på rejefluer, som vingemateriale og som sagt halen på dine laksefluer.
Sport dres har disse til kun 39,95 pr.stk
KLIK HER for at bestille dem
GEAR INSPIRATION APRIL -2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenTil dine laksefluer – Steelhead flies eller Intruder, så er det Senyo Laser dubbing du skal bruge, og i mine øjne er det nok Verdens bedste dubbing sammen med hans Fusion.
Korsholm har dem til 20 kr pr.pk
KLIK HER for at bestille dem
GEAR INSPIRATION APRIL -2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenFlatwing fluer er super på kysten, men nogle får dem ikke bundet fordi en hel flatwing nakke koster mange penge.
Men det kan man i Lystfisk.dk imødekomme med Whiting flatwing fjer i løse pakker til en fornuftig pris på 59 kr pr.pk. Der er 10 fjer i hver pk.
Kan bestilles ved at KLIK HER

GEAR INSPIRATION APRIL -2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenSLF dubbing saltwater er noget fremragnede dubbing til din fluebinding, om det er rejefluer eller kroppe på dine laksfluer eller kystfluer.

Kolding Jagt & Fiskeri har dem til 39,95 pr.pakke.

KLIK HER for at bestille dem.

GEAR INSPIRATION APRIL -2021

 

GEAR INSPIRATION APRIL -2021

Tidligere artikelAPACHE SHRIMP – MONTH FLY IN APRIL 2021
Næste artikel5 HURTIGE TIL OLAF SOLBERG