GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021

223

GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021

Herunder giver vi dig 16 produkter fra Afiskeri.dk´s samarbejdspartner, som er god inspiration til den kommende lakssæson 2021, hvis man vil ud og have nyt kvalitets gear. Husk ved at købe på linket støtter du os.

Ny fluestang til laksesæson , så vil jeg helt klart anbefale dig at købe Zpey Ztealth to håndsstang i 13 fod. Så har du en rigtig ved stang der dækker dit laksfiskeri i danmark helt perfekt, og samtidig også en fin stang til ens fiskeri i norge. Herunder lidt om stangen.

Zpey Ztealth Two-Hand

Zpey Ztealth stængerne er det tætteste vi kommer på en selv-kastende stang, i sammensætning med Zpey Hybrid og Zpey Zkagit Light linerne

GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenZtealth er en fantastisk fluestang, produceret i 46T kulfiber, som har den helt rigtige aktion til det danske fiskeri, og de specielt tilpassede Zpey Hybrid og Zpey Zkagit Light liner. Håndtaget er det vel- og anerkendte Zpey håndtag, som er ergonomisk udformet, så du ikke slider dine håndled og albuer op før tid. Stænger er utroligt lette i forhold til deres størrelse, og derved en fryd at gå med i mange timer ved lakse åen/elven. Hvis du er ny eller garvet to hånds fluefisker, så får alle utroligt stor glæde af disse stænger, sammen med Zpey linerne.

Stængerne kommer i 5 og 6 dele:
• 11,9′ – 6-delt.
• 12′ – 5-delt.
• 12,5′ – 5-delt.
• 12,6′ 5-delt.
• 13′ – 6-delt.
• 13,5′ – 6-delt.
• 14,6′ – 6-delt.

Du kan købe den ved Lystfisk.dk til den fine pris af 5299 kr, KLIK HER for at bestille den direkte på deres hjemmeside.

GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenC&F Design CF-2405H Orange

Japansk flueboks i høj kvalitet, designet til opbevaring af kroge og rørfluer. Produceret med 5 aflange rum (10 cm) til rørfluer. På modsatte side er der 2 små rum med plads til krogstyr m.m. samt skum til opbevaring kroge og evt. et par krogfluer. Mål 155mm x 105mm x 40mm.
Bestil den direkte ved Sport Dres ved at KLIK HER, for prisen er til den fine sum af 299 kr.

GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenFLEXI STRIPPER BY AHREX

Flexistripper er et bruger venlig alternativ til en traditionel linekurv. Vejer meget mindre, nem at have med, og kan bruges overalt, det være sig kyst-å-elv-sø o.s.v.

I mine øjne den bedste Flexi stripper på markedet, og nem at monterer.

Du kan hos Kolding jagt & fiskeri købe dette super produkt for 499,95.

KLIK HER for at bestille den.

Zpey Zen Z3 Black/Orange

GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenZpey Zen – udført i et frækt og alligevel tidløst design. Det er så mega fedt det her hjul, og er yderst tilfreds med mit eget, at jeg varmt kan anbefale dette. Herunder lidt om hjulet.

Den Danske grej producent Zpeýs nye tophjul er landet. I første omgang er det modellen Z3 der er i handlen. Zpey Zen Z3 rummer liner fra klasse 8-10 med 150 meter 50lb backing – altså et perfekt laksehjul/havørredhjul til de fleste 2 hånds stænger. Hjulet er et full frame højspole hjul, fræst ud af 2 blokke flyaluminiun af bedste kvalitet og bremsen er med carbon bremseskiver der sikrer silkeblød og jævn bremse. Hjulet er selvfølgelig saltvandsbestandigt og må også betegnes som et yderst lækkert hjul til tropisk saltvandsfiskeri. Hjul designet er tidløst og moderne. Det understreger Zpey´s position i markedet, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Zpey Zen hjulet fået i flere forskellige farvekombinationer.

Så skal du have nyt lækkert hjul til den kommende sæson 2021, så sælger Korsholm dette hjul til 2995,00 kr. KLIK HER for at bestille det hos dem.

Hos Lystfisk.dk har man lige nu tilbud på denne fireline, så du kan være klar med frisk ny line til de stærke premiere laks.

Berkley Fireline Ultra 8 – 150m

Ny generation af den kendte Fireline fra Berkley – Nu endnu mere hårdfør, rundere og glattere! 8 Dyneema PE fibre er smeltet sammen til en langtkastende fusionsline, der vil føre nye dimensioner til dit fiskeri.

KLIK Her for at bestille den direkte hos dem, for de sælger den lige nu til 179 kr, hvor normal prisen er 349kr.

Vil du virkelig have et spinnehjul, der bare er kvalitet og en nydelse at fiske med så skal det være dette.
Shimano Stella FJ

Nøgleordene for udviklingen af Shimanos nyeste Stella hjul – FJ – er superlet indspinning og ekstrem holdbarhed.

GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenHjulet er det nye flagskib inden for “Core Solid”-serien og er udviklet til brug i både salt- og ferskvand. Hjulet indeholder de nyeste og bedste teknologier for at sikre maksimal styrke og holdbarhed med en minimal vægt.
Med udviklingen af Mikro Module II gear, der gør hjulet ekstremt letkørende, og “Silent Drive”-teknologien, der givet et lydløst hjul med ingen slør i håndtaget, har du nu et hjul, der er blevet klart forbedret – Stella FJ er derfor det ultimative spinne-hjul til de lystfiskere, som vil have det allerbedste.
X-Protect-teknolgien giver forbedret beskyttelse mod indtrængen af vand og snavs i hjulhus og linerulle uden at ofre fornemmelsen af et letkørende hjul. Dette gøres ved at bruge en labyrint-konstruktion i forseglingerne.
Andre forbedringer er bl.a.:Længere spole
Problemfri rotation (anti-kludder)
Ny line-klip
Ny fjeder-type i bremsesystemet
Nyt, let rulleleje-bagstop
Nydesignet bøjle
Prisen er 4799 kr.
Bestil dette fantastiske hjul ved Sport Dres – KLIK HER
Endnu en Flueboks, men det er godt at give folk også denne mulighed hvis man ønsker en kun til krogfluer.

CF Box CF-3566

Vandtæt box fra Japanske CF design. Genial fluebox i uhørt kvalitet.
Kolding jagt & fiskeri sælger den kvalitets flueboks til 319,95 kr.
KLIK HER for at bestille den til din næste tur.
Rigtig mange fiske med løshængende krog når de har monteret deres favorit rørflue. GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021 - Afiskeri.dk - Michael OlsenDerfor er det bare en god ide at have markedets bedste krogstyr, som helt klart er:

Swingtubes fra Propellerfly.

Swingtubes er vores mest populære plastrør til fiksering af krog og knude. Swingtuben hænger løst bag rørfluen. Tuberne findes i flere fine farver og i 2 størrelser.

Medium er til de mindre rørfluekroge i str. 8-18

Large anvendes typisk til str. 4 og 6

Korsholm sælger dem til den lave sum af 20 kr. KLIK HER for at bestille dem.

Zpey Zkagit Light Shooting Head

Få det bedste fra både Skagit og Scandi i et og samme skydehoved – Zpey Zkagit Light!

Denne skydeline kaster bare så fantastisk, og har ikke mødt en endnu der ikke har været begejstret over den , efter at have prøvet og kaste med den. Front tapering på disse skydehoveder er i “Scandi” stil, og derved giver det en meget flottere og mere elegant præsentation af din flue, og du fisker effektivt sekundet at fluen rammer vandet. Zkagit Light kommer i et stort sortiment til både 1 hånds og 2 hånds fluestænger, og i 4 forskellige synkerater.

Hos Lystfisk.dk kan du købe den til 599 kr

KLIK HER FOR AT BESTILLE DETTE FANTASTISK SKYDEHOVE VED DEM  

Mange er begyndt af bruge dem – Gør du?

Propeller Small 13mm

Vi ved alle hvor effektiv en lille spinner kan være, nu kan du konvertere din rørflue til en lille snurrende supereffektiv flue. Ideel til fiskeri i meget farvet vand, om natten eller bare til et overfisket stykke vand hvor fisken har set alle typer af fluer, tit er det den snurrende flue der kan lokke en ellers passiv fisk til hug. 8 stk pr. pk.
Hos Sport Dres koster de lige nu 45 kr. – KLIK HER for at bestille dem.

 

Waterworks Lamson Speedster S-Series -7+

Speedster S er produceret med alt fra funktion, design, vægt, indspinnings hastighed, line kapacitet, bremse kræft og ergonomi i tankerne. Du får ikke et andet hjul til sammen pris med denne kvalitet
Hjulet er utroligt let, men stadig stærkt, og med den nye Type II anodisering, er hjulet meget svært at ridse, og er utroligt modstandsdygtig over for skidt og salt.
Specifikationer:
• Format: Super Arbor
• Materialer: Maskinskåret 6061 Aluminum, Rustfri stål.
• Finish: Hard Alox.
• Bremse: Patenteret forsejlet konisk bremsesystem.
• Produceret i USA fra ende til anden.
Farver: Midnight
Kolding jagt & fiskeri sælger dette kvalitets hjul til 2999,95 kr. – KLIK HER for at bestille det hjem til den kommende sæson.
Forfangslinen som du monteret på din polyleader eller taperet forfang, så du ikke gør dem kortere, men her blot kan sætte et nyt styk på i loop til loop. Dette skal bare være af høj kvalitet og det er dette produkt herunder:

Zpey Carbon Tippet – Fluorocarbon forfangsmateriale

Zpey fluorocarbon har et par år på bagen og er efterhånden et grundigt gennemtestet materiale. Et materiale som har fanget rigtig mange laks både i Norge og Sverige såvel som i vores lokale vestjyske åer. På kysterne efter havørred og i søer og åer efter ørreder. Rigtig mange kunder kommer tilbage efter Zpey’s fluorocarbon og har fuld tillid til materialets evner og styrke. Så en bedre anbefaling kan vi ikke give. Prøv den – du vil med garanti ikke blive skuffe . BEMÆRK! flere meter på spolerne .Fluocarbon er ikke et billigt materiale, så det er værd at bemærke, at der er 50 meter på de fleste spoler. Derfor bliver meterprisen faktisk ganske fornuftig. Spolerne er ydermere farvekodet og kan klikkes sammen sammen, så de ikke ligger og roder rundt i lommen.

Korsholm sælger disse for 129 kr , og du kan bestille dem ved at KLIK HER

Hvis vandstanden er høj til premieren eller andre tidpunkter i laksesæsonen, og du fiske med spinner, så er Bullet spinneren den du skal monterer, for den specialudviklet dybdegående spinner, designet specifikt til at komme ned, langt ned til fiskene når de står dybt eller når strømmen er stærk!

Med 5″ blad kan den både fiskes op og nedstrøms

FC Bullet kommer i 32 grams version i 5 forskellige farver

Lystfisk.dk sælger den til den fine pris af 99 kr , KLIK HER for at bestille dem

Simms Flyweight 30L Backpack

Innovativ rygsæk i utrolig let design fra Simms. Meget holdbar dog lette materialer og den typiske Simms Tan farve.
Nettet foran er lavet i 5.11 HEXGRID, der passer til de andre produkter i Flyweight serien.
Tasken er holdbar, åndbar og vejrbestandig.
Hos Kolding jagt & fiskeri koster den lige nu 1299,95 – KLIK HER for at bestille den direkte ved dem

Scott Centric

En absolut vanvittig stang fra Scott, som kommer til at blive absolut lige så legendarisk som dens forgænger Scott Radian.

Sport Dres har fået den på hylden og du kan købe den til 6999 kr.

KLIK HER for at bestille den.

Zpey Finger Guards 3 stk’s pakning

En vildt genial ting til dit fiskeri til den kommende sæson, jeg bruger mine hver eneste gang jeg fluefisker ved de danske lakseåer.

Fingerbeskytter i lycra. Ideel til beskyttelse af fingre, når du stripper fluelinen ind. Især kystfiskere, som bruger monofile runninglines er glade for lidt ekstra beskyttelse. Saltvand svider nemlig så dejligt i rifter på pegefingeren. Der er 2 sorte og 1 orange guard i pakningen. one size.

Korsholm sælger disse til kun 39 kr for en 3 pak – KLIK HER for at bestille dem

GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021

 

GEAR INSPIRATION TIL LAKSESÆSONEN 2021

Tidligere artikelPremieren ved Gudenåen – Langå´s fiskevand
Næste artikelFørste tur til Gudenåen i år.