GEAR NEWS APRIL 2020

145

GEAR NEWS APRIL 2020

Så er der ikke mange dage til før det igen går løs ved de vestvendte lakseåer, hvis man ikke beslutter at indfører udgangsforbud fra regeringens side.

I denne udgave af gear news ligger vi hovedvægt på gear til denne premierer, og lidt andet nyt guf.

Gordon P. Henriksen – Et liv i fisk Bog

Et liv i fisk handler ikke om hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: eventyr, oplevelser, fællesskaber, udfordringer, kammeratskaber, mental sundhed og tid til ro og fordybelse. Og ikke mindst muligheden for at få den friskeste, dejligste råvare med hjem til spisebordet. Der er inspiration til fiskeeventyr rundt omkring i Danmark – ved fjorde og kyster, på søer og på havet – såvel som en masse dejlige opskrifter der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. Størstedelen af opskrifterne er Gordons, men flere af hans fiskekammerater, bl.a. kokkene Simon Jul, Thomas Rode og Francis Cardenau, byder også ind med deres lækkerier. Med Columbus Leths mange inspirerende og flotte fotos er bogen en hyldest til lystfiskerlivet og alt hvad det har at byde på – uanset om man er erfaren fisker eller nybegynder.
Gordon P. Henriksen fangede sin første fisk som syvårig i Lake Butler i Florida. Siden da kan man roligt sige at hans liv er gået i fisk. Han er Danmarks mest kendte lystfisker, og hans selvstændige lystfiskerkarriere inkluderer et hav af radio-og tv-programmer, YouTube-serier, foredrag, events og artikler som har inspireret mange til at komme ud i den danske natur med en fiskestang i hånden. 240 sider
Køb den på Sport Dres´s webshop prisen er kun 349 – KLIK HER FOR DIREKTE ADGANG

Kender du det man går og fisker med sin fluestang/spinnestang, men pludselig opdager man at en af sine dele på stangen sidder ikke som de andre. Det kan du afhjælpe med denne meget fine Rod Wax fra Afiskeri.dk. Platisk etuiet er som den man kender fra en læbebromad med skrue funktion i bunden. Giv dine ferruller lidt af denne og du vil ikke opleve det. Efter en dags fiskeri kan du let med en våd klud hvis det ønskes fjerne waxén igen. Prisen er den lave sum af 60 kr pr.stk plus fragt og kan bestilles på afiskeri@gmail.com ved Michael Olsen.

En fantastisk stang til laksefiskeri er denne fra Lystfisk.dk.

Zpey Ztealth Two-Hand

Zpey Ztealth stængerne er det tætteste vi kommer på en selv-kastende stang, i sammensætning med Zpey Hybrid og Zpey Zkagit Light linerne

Kan varmt anbefale deres 13´er eller 12.5´er de er begge nogle fantastiske stænger til det danske laksefiskeri.
Har du opdaget at dine wadestøvler ikke kan klare en sæson mere , så har Sport Dres et godt bud på et par gode wadestøvler:

Orvis Clearwater Vadestøvle Gummisål

Vadestøvle med gummisål i høj kvalitet i forhold til prisen. Fuld syntetisk læder overdel, giver god komfort og styrke. Integreret EVA inder sål øger ligeledes komforten, Phylon mellemsål og ESS plade giver høj stabilitet og gør at studs sidder bedre fast. Gummi ydersålen har groft mønster og markeringer for placering af studs.
Prisen hos Sport Dres er kun 1399 kr, Klik her for at komme ind på webshoppen
Når man er på laksfiskeri er det en fornøjelse at gå med noget godt gear, der også gøre at man virkelig nyder det. Det vil du opleve hvis du køber denne flueline hos Lystfisk.dk:

Zpey Zkagit Light Shooting Head

Få det bedste fra både Skagit og Scandi i et og samme skydehoved – Zpey Zkagit Light!

Det er simpelthen en fantastisk flueline, som uden ret meget næsten gør det selv. Samt gøres det let og elegant når linen strækker sig og præsenterer fluen.
Du vil kort og godt ikke fortryde dette køb.
Når man er ude ved åen er det altid godt at have lidt forskelligt med, så man kan klare de forskellige udfordringer under en hel dags premierer fiskeri. Samtidig ved at have en let taske med sig, skal man ikke helt tilbage til bilen.
Derfor kan jeg varmt anbefale denne super fede sling bag som du kan købe ved Sport Dres:
Patagonia Atom Sling 8L Classic Navy w/Classic Navy
Robust sling taske fremstillet at 100% genbrugt polyester med en vandafvisende DWR finish. Detdråbeformede design, sørger for at vægten holdes placeret bag skulderen. Enkelt-strop designet gør det nemt at få adgang – du snurrer bare tasken rundt. Designet med et stort hoved rum med lynlås, der er udstyret med mindre lommer inden i, som gør det nemt at organisere mindre sager. Der er monteret et mindre rum med lynlås på stroppen, som kan holde mobil, pas, kreditkort og andre vigtige genstande.
Materiale:
krop: 7.5-oz 450-denier 100% recycled polyester plain weave
Base: 7.85-oz 450-denier 100% recycled polyester ripstop
Vægt: 297 gram
Rumindhold ca 8 L
Prisen er også vildt skarp kunne 399 kr ved Sport Dres. Klik her for at komme direkte ind på webshop.
Simms er garant for kvalitet og det er på alle deres produkter.  Hvert år kommer de med lækre nyheder, og det har de også denne gang. Mange af dem har jeg bragt, men til en fine premierer er det altid fedt med en ny cap.

Simms RipRap Canvas Cap

Stilren og klassisk cap fra Simms med masser af komfort.

GEAR NEWS APRIL 2020

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

 

GEAR NEWS APRIL 2020