GEAR NEWS FEBRUAR 2021

106

GEAR NEWS FEBRUAR 2021

Denne februar udgave af Gear News rummer en video og under den en masse gode produkter fra Afiskeri.dk´s samarbejdspartner. Husk ved at købe produkterne herinde fra støtter du Afiskeri.dk.

GEAR NEWS FEBRUAR 2021 - MICHAEL AAGAARD OLSENAmherst er et utrolig populært produkt til lakse og steelhead fluer.

Hos Korsholm kan du købe en mange spændende farver, og til en rigtig fornuftigt pris for et fint stykke. Perfekte til et collar hackle på en lakse- eller steelheadflue. Giver et helt unikt præg på fluen. Prøv dem også til antenne på en rejeflue til kysten. Giver et virkelig livagtigt rejelook.Hvert stykke er ca. 20 cm i længden, med fibre nok til mange fluer.

KLIK HER FOR AT BESTILLE DINE AMHERST FJER

Geoff Anderson Technical Merino Handske

Det ligner nærmest en almindelig arbejdshandske. Men tag ikke fejl. Geoff Andersons Technical Merino uldhandsker er nemlig lavet i 96% superfin merinould. Med andre ord: Varme, lette og fugttransporterende.
Uld absorberer og frigiver mere end ti gange så meget fugt, som syntetiske fibre og er derfor det ideelle valg til fiskeri. Ikke alene forbliver dine hænder varme, selv når de er våde, du får også en fantastisk bevægelighed. Technical Merino fibrene er temperatur-regulerende, og handskerne kan derfor bruges fra efterår til forår. I håndfladen er der gummi-dots, der sikrer dig et solidt greb om fiskestangen. Sidst men ikke mindst, så optager de ikke lugt. Uldhandsker giver den optimale komfort og varme ved fiskevandet. Og det er mange ude-menneskers foretrukne materiale. Man skal dog være opmærksom på, at uld ændre facon, når det bliver vådt og tørt igen. Det er derfor ikke ualmindeligt, at pasformen ændrer sig efter brug og at overskydende uldfibrer samler sig i små klumper.
Hos Sport Dres kan de købes til kun 199 kr
En varm hue i denne tid er nødvendig og Lystfisk.dk har en godt udvalg af Patagonia til en fin pris på 299 kr.

Patagonia Beanie Hat

Denne hue fra Patagonia er komfortabel, og holder dit hoved og øre varm, på en kold dag. Huen er produceret i mange fede farver, og kan bruges til både fiskeri og dagligdagen. Huen er selvfølgelig produceret i genbrugt polyester.

Størrelse: One-Size

KLIK HER for at bestille en til din næste tur.
Som fluebinder gælder det om at have noget rigtig godt værktøj, der holder i mange år, og CF trådholder er bare kvalitet og holdbarhed.
Hos Kolding Jagt & Fiskeri kan du købe den til 374,95

Simms Coldweather Shirt Cyprus Plaid

Varenr.: 10777-555

Bare fordi bladene begynder af falde af træerne og dagene er kortere, betyder det ikke at fiskene stopper med at bide på krogen. Simms Coldweather er perfekt til fiskeri i koldt vejr, da skjorten er med soft-fleece foring. Den hurtigtørrende skjorte giver en komfortabel varme og har to store lommer til grejæsker. Ved Korsholm koster den lige nu 1099 kr.

KLIK HER for at bestille den.

Godt og velfangende agn til geddefiskeriet lige nu hos Sport Dres.

Westin BullTeez Shadtail 24cm

BullTeez er et fantastisk valg til store rovfisk, som gedder og sandart. Formen på krop og hale giver en lokkende og vuggende gang med massere af bellyflash, selv ved lav hastighed . BullTeez kan nemt fiskes på shallow rigs eller dybere på regulære jig hoveder. For “grøde fri” præsentationer med store offset kroge, er BullTeez designet med en rille på under- og overside. Perfekt når der fiskes i siv.
24 cm 107gram, som hos SPORT DRES kan købes til 69,95
Havørredfiskeriet på kysten er kommet godt igang her i det nye år, og disse fine blink du kan købe ved Lystfisk.dk, er nogle fantastiske blink.

Savage Gear Seeker ISP – De velkendte, og ikke mindst velfangende Seeker blink fra Savage Gear er også blevet inkluderet i “Hot Spot” familien, og tak for det! Om farverne: Under omfattende test har Savage Gear fundet ud af, at havørreden, især om vinteren og i de tidlige forårs måneder, reagerer meget stærkt og aggressivt på UV-røde og orange prikker i kombination med kobber flash. Så det var nærliggende, at tilføje denne nye viden/farvekombination til den store Seeker familie!

• 68mm – 12 gr.
• 87mm – 16 gr.
• 98mm – 23 gr.

• ISP (Intense Strike Point – UV)
• 360° rotation ved spinstop
• Gennemgående wire
• Langtkastende
• Zink Alloy

Prisen er 49 kr pr.stk, og du kan bestille dem ved at KLIKKE HER
Denne Stanley termoflaske, har stadig sit oprindelige design fra 1913, da den første kom markedet. Udført i rustfri stål med et beskyttende lag hammerlak. Det på siden monterede greb søger for let transport af flasken. Koppen er også med dobbeltvæg så man ikke brænder fingrene.
Gennem den 5cm store åbning lader flasken sig let rengøre. Indeholder 1L kaffe og holder den varm i op til 17 timer.
KLIK HER FOR AT KØBE DEN, 399,95 hos Kolding Jagt & Fiskeri
GEAR NEWS FEBRUAR 2021 - MICHAEL AAGAARD OLSENHvis du har set nogle at mine bindevideoer og hvad jeg bruger af tungstens kugler til mine laksefluer, vil du også vide at dem fra Korsholm er jeg meget begejstret for, og prisen er også helt perfekt. For hvorfor give 45 kr for Future Fly´s når man kan købe de samme som Korsholm selv køber hjem til 20 kr billigere, og så får man helt de samme.
Prisen er 25 kr pr.pose og findes i mange forskellige farve. Kan bestilles ved at KLIKKE HER
GEAR NEWS FEBRUAR 2021 - MICHAEL AAGAARD OLSENSkal du til Norge i år på laksefiskeri, så er det altid godt at have udstyr med til en vær sitiuation, og da er en vadestav en ting der er rigtig god.
Sport Dres har en sammenklappelig som ikke fylder meget i et neopren etui, som kan monteres i dit vadebælte.
Prisen er lige nu 299 kr og kan bestilles ved at KLIK HER
GEAR NEWS FEBRUAR 2021 - MICHAEL AAGAARD OLSENNår fangsten er landet og man kommer hjem, er det altid godt at ha en super kniv til at gøre fisken klar til fryseren. Hos Lystfisk.dk har de lige nu tilbud på denne.

Rapala RCD 6″ Fillet Knife – gennemført filetkniv fra Rapala. Det fleksible blad gør filetering til en leg!

• Japansk Stainless Steel
• Progressiv tapering
• Fleksibelt knivblad
• Ergonomisk non-slip greb
• Fingerbeskytter
• Inc. skede

Prisen er lige nu 149 kr, og bestil den ved at KLIK HER

Simms Freestone Vadestøvle Rubber

Lækker solid vadestøvle fra Simms, støvlen er lavet i kunst læder og har neopren i toppen for øget komfort. Støvlen har en EVA mellemsål for bedre komfort langs fiskevandet.

• Godt greb
• Vandtæt syntetisk læder
• Absoberende sål
• Stabilitet omkring ankel og fodflade.
Hos Kolding Jagt & Fiskeri har de dem til 1599,95 kr
GEAR NEWS FEBRUAR 2021 - MICHAEL AAGAARD OLSENBruger du conehead til dine fluer, så tjek lige disse fra Korsholm, som de også selv får produceret.

Conehead Metallic Orange

Superfine coneheads som passer til Futurefly inside tubes eler Protube 1

KLIK HER for at bestille dem.

Er du lige begyndt at binde dine egne fluer, så tjek lige dette gode start fjer sæt fra Sport Dres, som er whiting fjer.

GEAR NEWS FEBRUAR 2021 - MICHAEL AAGAARD OLSENWhiting Fly Tier’s Variety Pack

Blanding af naturlige og smukke indfarvede stykker, der pakkes for at udnytte alle dele af de smukke skind de producerer på farmen. Hver pakke indeholder trim stykker fra Whiting amerikansk Hebert Miner og Spey fjer samt mindre stykker, der ikke kan sælges som hele sadler eller nakker efter Whitings normer – men kvaliteten er stadigvæk helt i top. Perfekt til fluebinderen, som ønsker at prøve kræfter med forskellige fjertyper. Flot blanding af fjer, der kan anvendes til kystfluer, put & take fluer, å fluer, lakse- og havørredørredfluer. Flere af fjerene kan også bruges til geddefluer og tropiske fluer.
Vær opmærksom på, at ikke to pakker er ens og at pakkerne IKKE indeholder fjer til tørfluer.
Prisen pr.pose er 299 kr. Kan bestilles på dette link ved at KLIK HER

Simms Bass Patch Trucker Hex Camo Carbon

Lækker cap fra Simms med høj komfort, og fedt design! baghovedet er lavet i nylon net, som giver høj åndbarhed til hovedbunden. Lukningen er Snap-Back, så den passer nærmest alle størrelser af hoveder.

Farve Hex Camo Carbon
Størrelse: One-Size

Nyhed ved Lystfisk.dk til 249 kr. Bestil den ved at klik her

Vision Pike Outfit #9

Et lækkert Vision geddesæt til super pris. Vision pike stangen sammen med hjul og en line der passer til stangen. Perfekt til de store rovfisk. Det eneste du mangler for at kunne komme ud og fiske er et par geddefluer

Kommer i cordura transportrør, med integreret hjul taske.
Super pris ved Kolding Jagt & Fiskeri: 2499,95 kr

GEAR NEWS FEBRUAR 2021

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

GEAR NEWS FEBRUAR 2021

GEAR NEWS FEBRUAR 2021

GEAR NEWS FEBRUAR 2021

Tidligere artikelAnmeldelse på Laksen og Jeg – fluefiskeri efter laks
Næste artikelLIVE STREAMING TIRSDAG 9.2.21 KL20