GEAR NEWS JANUAR 2020

223

GEAR NEWS JANUAR 2020

Er det på tide at skulle have nye waders til den kommende sæson, så har Lystfisk.dk svaret da de ny Simms G4 waders er landede i deres butik.

En fuldstændig revolutionerende waders med så store mængder ny teknologi, og 16000 test timer – Dette sikre dig verdens bedste waders!

Simms er kendt for nogle meget slidstærke og kvalitets waders, som hvis du passer på den og vasker dem efter hver sæson, og giver dem pleje. Da kan du have dem i 6-8 år, og så er prisen lige pludselig ikke høj, når man tænker på hvad man hurtigt kan slid op af andre noget billigere mærker.

Tjek de nye G4 på dette link

Ahrex som du kender for sine kvalitets kroge, har fået nu lavet sin egen Flexi stripper.

Ahrex Flexi Stripper er en let og minimalistisk linekurv, hvor skyde- eller running line holdes på plads af 29 fleksible og tynde pinde. Disse pinde griber nemt linen under indtagning og slipper den let når linen skydes ud igen. Det kan kantløse design er også praktisk hvis der vades dybt, så undgår man at kurven bliver fyldt med vand. Kurven monteres nemt rundt om livet med det elastiske og justerbare neopren bælte.
Total vægt: 260 gram

Hos Sport Dres kan du købe denne fantastiske linekurv, og klik her for at bestille den

Til dit kystfiskeri er glæden altid, hvis man har noget grej der bare spiller maks. Zpey’s svar på en enhånds stang til kysten – og den har de ramt lige i øjet.

Hos Lystfisk.dk kan du købe denne lækre stang, så du kan komme ud og nye en tur på kysten hvor stangen bare hjælper dig til nogle fine kast.

Tjek ind på Lystfisk.dk´s webshop på dette link

Hvem kender ikke den føles af og have fisket på kysten, og så mangler man lige noget varmt at drikke, men det man har med er halv varmt. Derfor gælder det om at have en ordentligt termokande.

Kvalitets termoflaske i robust design, som er fremstillet af rustfri stål. Termoflasken har LeakProof skruelåg der garanterer at flasken holder helt tæt. Flasken har dobbelt og ekstra tykke vægge med vakuum, så indholdet holdes varm eller kold i op til 24 timer.

Specifikationer:
25 års Garanti
Indhold: 1,4L
Dobbelt-vægget rustfrit stål, med vakuum
Holder varm i op til 40 timer, koldt i op til 35 timer og frost i op til 144 timer
0,4 L kop i låget
Vægt: 940 gram
Mål: 12 x 9,9 x 35,8 cm

Den kan nu købes hos Sport Dres ved at klikke på linket.

 

FC Spinner Compact – nyt skud på FC stammen. Compact spinneren er designet til hurtigt at finde ned i dybet til de store laks og havørred – samme kvalitet som altid fra FC Spinner

• Føres i 13 gr. (str. 4 blad) – 16 gr. (str. 5 blad) og 22 gr. (str. 5 blad)
• Leveres med springring og trekrog

• Sort = kobber blad
• Grøn = sølv blad
• Rød/gul = kobber blad
• Gul = guld blad
• Orange = sølv blad
• Sort/Guld
• Fl. rød = sølv blad

Bestil dine FC Spinner her på linket

Man skal altid huske af holde sig varm om det er ved kysten, åen eller søen. Især ens hals og jeg har altid en på om vinteren og en letter om sommeren.

Merino Thermal Neckwarmer, er en kraftig, kort og varm neckwarmer i 100% merinould. Denne neckwarmer er ikke rundstrikket som de andre på grund af tykkelsen. Neckwarmeren sidder perfekt og yder optimale beskyttelse og komfort. Kan med fordel også bruges som hue. Farve: Denim (blå)

Produktet kan købes hos Sport Dres ved at klikke på linket

Når du nu har en lækker kyststang, så må du forklæde dig selv men det unikke kystline setup fra Zpey.

Zpey Zalt Minitip Head – Bølger og overfladevind, der giver bevægelse i vandet, er de ultimative forhold overalt langs kysten. Intermidiate- og hoverliner har i mange år været det foretrukne valg for dedikerede kystfiskere, da disse linetyper kaster godt i hårdt vejr, samtidig med at de bryder bølger og overfladevind på en måde, der giver maksimal linekontrol og kontakt med fluen.

Zpey Minitip skydehovedet er et nyudviklet skydehoved på 9,0 meter med en svagt synkende front på kun 1,8 meter (intermidiate). Skydehovedet forener hover- og intermediatelinernes fantastiske egenskaber og giver en unik fiskekontrol uden at føles tung, som hover- og intermidiateliner ofte vil have tendens til. Effekten opnås bl.a. ved, at den korte minitip-front kun synker svagt ned i vandet. Linen er desuden helt suveræn, når der fiskes med fuld speed på indtagningen af fluen, fordi den lille spids holder fluen nede i vandsøjlen – og fordi den helt unikke Zalt line tapering sender fluen let og ubesværet ud på lange distancer.

På dette link kommer du direkte ind til varen på Lystfisk.dk´s webshop

Når der skal bindes nogle af vinterens fine kystfluer eller til dine laksefluer til den kommende sæson, kan du med fordel bruge Isbjørne hår, og dem fra The FLY CO er af en høj kvalitet

Kvalitets isbjørn med mange lange fibre og masser af underuld. Suger ikke vand. Anvendes til følehorn eller krop på rejefluer, samt forskellige lakse og Steelhead fluer – giver en utrolig flot og lokkende effekt i vandet.

Sport Dres sælger dette kvalitets produkt, og klik på linket for at købe det.


Art Merk laver kvalitets læder håndværk i klasse for sig selv, og denne gang er det hans flue hjuls etui´er der med .
Hans start pris er 60 euro og alt efter hvilket design du vælger. Indersiden af etuiet kan betrækkes med enten får skin, filt eller slet ingen ting. Det er dig det helt selv bestemmer. Tjek mere om disse fine produkter som julegave ide på linket hvor du kan bestille direkte ved Art Merk.

Rejeøjne til dine rejefluer, skal være af en høj kvalitet.

Veniard Fly Eyes Small

Færdige øjne til fluebinding giver et livagtigt resultat – populære til forskellige typer af reje imitationer. Indeholder 10 stk.

Lækre fiskearmbånd i læder kan man også købe ved Art merk, og de er så mega fede og til 25 euro pr.stk kan man jo sagtens have flere og vælge imellem i sin gear bag.Super julegave til en selv eller ens fiskemakker.

Bestilles på linket direkte ved Art Merk. KLIK HER

GEAR NEWS JANUAR 2020

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

GEAR NEWS JANUAR 2020

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

 

GEAR NEWS JANUAR 2020