GEAR NEWS JANUAR 2021

121

GEAR NEWS JANUAR 2021

Gear news Januar tager udgangspunkt i nyheder til den kolde tid, både udendørs og indendørs ved bindestikket. Tjek herunder de gode sager fra SPORTDRES og LYSTFISK.DK samt Korsholm

 

Når kolden raser på kysten er det godt med noget varmt om halsen, og her kan du lige nu købe denne på Sportdres.dk

Aclima Doublewool Neck Gaiter

Nok en af de varmeste neck gaiters som vi har set. Den har 140g woolnet indvendigt som består af 80% Merinould og 20% Polyamid. Udvendigt har den 200g warmwool i 100% Merinould. Virkelig varm. Farve: sort
Pris: 379 kr som kan bestilles ved at KLIK HER
En af de bedste Dubbing nåle er nu kommet på hylden ved Lystfisk.dk

C&F Design 3-in-1 Dubbing Brush CFT-70

Denne dubbing børste fra C&F Design har nogle features, der gør den genial på mange punkter. I spidsen er der en dubbing udkradser, på midten er der en dubbing børste i stål, og i enden er der en “half-hitcher”, som er et værktøj til at slå en knude på tråden, når du har bundet fluen færdig.

Mål: 12 cm.

PRIS: 239 kr , som du kan bestille ved at KLIKKE HER  
Når man står ude i det kolde vand her i vinter månederne, kender alle til at et par lange varme underbukser er lykken, hvis de er af en god kvalitet. Det er disse fra Sportdres.

Aclima Hotwool Buks

Aclima HotWool er lavet i ullfrotté som er en blanding af 65% merinould (i løkkerne mod huden), 15 % Polyamid og 20% Polyester. Blandingen af disse fibre gør tøjet tykkere og mere slidstærke en rent uldtøj. Dette gør at man kan vaske tøjet ved 60 °C maskinvask og der skal meget til før man slider hul i det. Imidlertid kan overfladen bli lidt fnulret på grund af blandingen mellem «stærke og svage» fibre. Løkkerne på indersiden af tøjet giver meget luft og dermed fantastisk isolation. Produktet blev udviklet af Aclima i samarbejde med Forsvaret, og de benytter sig fortsat af ullfrottè på grund af slidstyrke og overlegen isolation – selv om tøjet har en relativt lav egenvægt.

Materialer: 65% Merino Wool, 20% Polyester, 15% Polyamide.

Farve Sort

Pris. 649 kr som du kan bestille ved at KLIKKE HER
Nyhed ved Lystfisk.dk

Rapala Rap-V Blade har 2 positioner til fæstning af knuden. Ved hægtning i 1. position vil wobleren have en langsommere synk-rate og bevægelse, hvorimod 2. position byder på hurtig dyk. Rap-V Blade er utrolig alsidig, og kan benyttes til et utal af metoder og arter. Wobleren er forsynet med dobbeltkrog forrest, trekrog bagerst og snap/hægte fra VMC

• 6 cm
• 14 gr.
• Synkende
• Rattling
• Metal ramme/Plast krop
• Flash folie

• VMC® Snap, Black Nickel Round Bend & Double Belly krog

PRIS: 79 kr som kan bestilles ved at du KLIKKER HER
Med en god halskrave og et par kvalitets underbukser, mangler man nu kun en varm hue, og det kan du få ved Sportdres også se her:

Fjällräven Singi Balaclava Cap Dark Olive

Smart og praktisk kasket med elefanthue. Kasketten er ribstrikket i slidstærk uld-/polyamidblanding, der bortleder fugt og varmer, selv når den er fugtig. Kasketten er nem at tilpasse vejret: Når det er varmt, kan du folde den nederste del op og bruge den som kasket, og når det er koldt og blæsende, kan du folde den del ned for at beskytte kinder og hage. På skyggen sidder der desuden et lille læderlogo.
Materiale: 80% wool, 20% polyamide
Pris: 399 kr som du kan bestille ved at KLIKKE HER
Nyhed ved Lystfisk.dk

Scientific Anglers Convertible Fly Line/Head Wallet

Den perfekte mappe til opbevaring og transport af dine flueliner og skydehoveder.

Prisen er lige nu 299 kr som kan bestilles ved at KLIKKE HER
Hos Korsholm har man nogle fantastisk nakker til dit fluebinding. Disse kan du bruge til spey fluer eller hvis du vil binde Tilda sokken eller Astrid sokken
Fantastiske fjer og så findes de i utrolig mange farve.
Prisen er også helt rigtig kun 107 kr pr.stk og bestil dem direkte ved at KLIK HER
Igennem tiden har jeg haft mange uv lygter i hænder , når der skulle laves fluer med uv lim, og denne her fra SPORTDRES er bare den bedste på marked efter min mening.

Veniard UV Cure Pen Light

Kraftig UV lygte til at hærde UV produkter.
Pris : 99,95 kr som kan bestilles ved at KLIKKE HER
Til sæsonen 2021 ved de danskelakseåer har Lystfisk.dk en nyhed fra Waterworks til dine fluehjul.

Waterrworks Lamson Hjultaske/Hjuletui

Lækker taske til opbevaring og transport af flue/spinnehjul

Pris : 199 kr som du kan bestille ved at KLIKKE HER
Endnu en nyhed ved Korsholm

Svenske Abu Garcia introducerer netop nu en uhyre spændende tilføjelse til den dansk udviklede serie af deres populære gennemløbsblink med navnet MO INLINE, nemlig en lille UL-version på blot 6 gram, som er det oplagte valg til fiskeri efter bl.a. sky havørreder på kysten, eller selektive regnbueørreder i P&T-søen. MO INLINE UL-serien omfatter hele 12 udvalgte og forførende farvekombinationer, hvoraf 8 farver er målrettet fiskeriet i P&T-søerne, mens 4 farver er effektive gengangere fra kystversionerne på 16 og 24 gram.

MO INLINE-gennemløbsblinket har alle de egenskaber, som man forventer af en effektiv gennemløber. Det kan fiskes med forskellige hastigheder uden at miste sit bevægelsesmønster, som er varieret med jævne udslag, og ved spinstop vil MO INLINE falde mod bunden i en sidegående og roterende bevægelse. MO INLINE UL leveres i forpakning med både enkelt- og trekrog i ultraskarp kvalitet, samt tilhørende stop-perle, solid-ring og split-ring for perfekt montering og sikker krogning. MO INLINE har fra starten af vist sig at være et uhyre effektivt gennemløbsblink, uanset om målet har været havørreder, havbars, makrel eller hornfisk, og med de nye 6 grams versioner er mulighederne blevet udvidet yderligere.

Lige nu er de på tilbud til 29,95 kr og bestil dem direkte ved at KLIK HER

Når nu man ikke kan fiske i åen her i Januar, hvad så med at komme ud og fange nogle fine torsk. Her har SPORTDRES det helt rigtig tackel til dette fiskeri.

Fladen Winged Octopus Rig

Effektiv ophænger forfang til eksempelvis torsk og sej. 3 enketkroge moteret med en lokkende gummi blæksprutte.
Pris: 25 kr som du kan bestille ved at KLIKKE HER
Hos Korsholm har man fået en nyhed på hylden

Lax & Laxfiske

I bogen Lax & Laxfiske tager Jan Johansson dig med på en rejse ind i laksens verden. Helt fra laksefiskeriet historie, fangster og til laksens livsmønster. Jan Johansson lærer dig også, hvordan man læser fiskevandet og vejret i forbindelse med fiskens hvilpladser og hvorfor laksen hugger, når den vandrer op i elvene.

I hele bogen uddeler Jan Johansson sin brede viden og erfaring til læserne – erhvervet gennem et langt og intensivt liv som laks- og havørredfisker. I tanke, ord og billeder er emnet fascinerende, hvilket gør bogen både levende og inspirerende.

Bogen koster kun 215 kr og kan bestilles direkte ved at KLIK HER

GEAR NEWS JANUAR 2021
GEAR NEWS JANUAR 2021
Tidligere artikel5 HURTIGE TIL MALTHE RYGE PETERSEN
Næste artikelNY LOKALREPORTER KLAR PÅ AFISKERI.DK