GEAR NEWS MAJ 2020

157

GEAR NEWS MAJ 2020

LAKSESÆSONEN KØRE FOR FULD TRYK I DANMARK, OG PÅ KYSTEN GÅR DET OG BARE RIGTIG GODT. NU ER DER KUN 25 dage TIL LAKSESÆSONEN STARTER I NORGE, OG DET BLIVER SPÆNDENDE OM GRÆNSEN BLIVER LUKKET OP, SÅ VI KAN KOMME TIL NORGE.

I DENNE GEAR NEWS VIL JEG SÆTTE FOKUS PÅ GEAR TIL LAKSESÆSONEN OG GEDDESÆSONEN SOM NU IGEN ER IGANG EFTER DENS FREDNING.

Zpey er kommet med en ny Zpey Zpin som denne gang har en kastevægt på 15-50 gram, og den har en længde på 10,5 fod. Stadigvæk med sit uhyre fine design, og meget lækker at fiske med.

Kan godt li den måde man kan kaste sit agn med

Hos Lystfisk.dk kan du købe den til en pris på 3599 kr, og klikker du her kommer du direkte ind til stangen på deres side. KLIK HER.

Det er altid godt og have udstyr i orden, og skulle du nu stå og mangle en vadejakke til Norgesturen, så kan Sport Dres hjælpe for denne er rigtig god og det er prisen også.

Geoff Anderson Raptor 5 Gul

Den nye Raptor5™ har fået betydelige miljømæssige forbedringer. Knapper, lynlåse, materiale og plastikfittings er Øko-Tek certificeret, og jakken er testet fri for over 100 giftige- og allergifremkaldende stoffer. Eco® giftfri efterbehandling af materialet gør jakken smuds- og vandafvisende.
Mere end 35.000 solgte jakker
Mindre end 0,02% reklamationer
100% vandtæt
Åndbar
Bokslommer med dræn
Svirvelhætte – 180 graders udsyn
Let foret (netfor)
Saltvandsbestandig
Stor baglomme
Indbyggede handsker/manchet
Se Prisen ved at KLIK HER
Hos Nordic Anglers har de lige nu en rigtig gode pris på disse fede nakker
Starter Pack Whiting Coq De Leon – Orange/Brown/Grizzly/Kingfisher
Great colors and great value for money
Bestil direkt her på deres side og se prisen ved at KLIK HER
Art Merk som jeg har et rigtig godt samarbejde med, kommer hele tiden med nye fede produkter. Det er bare super kvalitet i læder som han udfører.
Sidste nye skud på stammen er han nye Skjern Å fly wallet , som bare er så fantastisk flot udført.
Den er i en mindre udgave end dem du plejer at kunne købe ved ham, og det er mega fedt hvis man ikke vil have for meget med ned til elven/åen.
Prisen er helt i top du kan købe den til 89 Euro plus fragt omkostninger.
KLIK HER for at bestille den.
I 2019 var det fangende spinner ved de danske lakseåer dem som blev lavet ved FC Spinner, og det vil de helt sikkert også være i 2020.
Hos Fc Spinner kommer der hele tiden nye spinner på markedet i enten nye farver eller ny udviklet storfanger.

Et af deres nye skud på stammen er denne:

FC Spinner Upstream Fl. Orange/FL.Gul Special

Upstream spinneren er en specialudviklet spinner, designet specifikt til tværstrøms eller opstrøms fiskeri.

Den er uhyggelig effektiv, da den går dybt og netop kommer ned i de dybe huller hvor fisken står. Ved et spinstop dykker spinneren ned mod bunden hvor den imiterer en flygtende fisk – dette aktiverer hugrefleksen på de fleste rovfisk.

Vores favoritter i de større åer er 16g og 20g mens det i mindre åer kan være meget giftigt med de mindre størrelser – både til laks og havørreder

Hos Sport Dres har de også FC Spinner og klik for at bestille denne storfanger hos dem KLIK HER

Geddesæsonen er igen kommet igang efter deres fredning, og her et godt bud på et agn fra Lystfisk.dk

Westin Percy The Perch

Hybrid agnen er kommet op på et højere niveau – Percy er kommet! Hard hoved og soft bagkrop giver den ultrarealistiske gang som gedderne slet ikke kan stå for!

Se prisen ved at klik her

Hos Sport Dres har man lige nu en skarp pris på Lamson Speedster

Lamson Speedster Sort

Højspolehjul i maskinskåret 6061 aluminium og rustfrit stål. Hard Alox overflade behandling. Patenteret konisk, vedligeholdelses frit og silkeblødt bremsesystem. Lavet i USA. Kan vendes højre/venstre uden brug af værktøj.

Speedster 1.5 – WF 4 + 90 m 20lbs backing – 113 gr
Speedster 2 – WF 6 + 90 m 20lbs backing – 120 gr
Speedster 3 – WF 7 + 130 m 20lbs backing – 149 gr

KLIK HER for at bestille direkte på deres side, for prisen er kun 2299,00 kr.
Nordic Anglers har pt. tilbud på dette lækre hår
Futurefly Nutria – Hot Orange
Futurefly Nutria er et dejligt materiale til at lave zonkerfluer af til de danske laks
Prisen er kun 60 pr.pk og KLIK HER for at komme ind på varens side
En af FC Spinner´s nye spinner som fornyelig gave ejer Jan Pilgaard en meget flot laks ved Skjern å blev fanget på den her:

FC Spinner Upstream Rød Special

Upstream spinneren er en specialudviklet spinner, designet specifikt til tværstrøms eller opstrøms fiskeri.

Den er uhyggelig effektiv, da den går dybt og netop kommer ned i de dybe huller hvor fisken står. Ved et spinstop dykker spinneren ned mod bunden hvor den imiterer en flygtende fisk – dette aktiverer hugrefleksen på de fleste rovfisk.

Vores favoritter i de større åer er 16g og 20g mens det i mindre åer kan være meget giftigt med de mindre størrelser – både til laks og havørreder

FC Upstream kommer i følgende vægte

16 gram med 5″ blad

20 gram med 5″ blad

BEMÆRK: 16 & 20 g kommer nu også i “special” version, med løs krogmontage og mindre krog – for at imødekomme reglene for fiskeri i Skjern Å fra 2019!

Den mindre krog kan også anvendes til helirig-montage!

Hos Lystfisk.dk kan du også købe disse fantastiske spinner KLIK HER FOR AT BESTILLE

 


zpey kom sidste år med nogle fantastiske zkagit light spidser, og har du ikke allerede købt nogle, så vil jeg varmt anbefale dig at få dem købt for de er bare så mega fede , og en kæmpe fornøjelse at fiske med. Hvad enten det er ved de danske laksevande eller i Norge.

Hos Lystfisk.dk kan du købe og KLIK HER for at komme direkte ind til dem , prisen og også rigtig god kun 129 kr. pr.spids/tips.

FC COMPACT har vist sig at være endnu en fremragende spinner fra FC Spinner, og de bliver flittigt brugt i Danmark og Norge, f.eks ved Mandalselven. Den nye i sort er på få måneder blevet et kæmpe hit:

FC Compact Sort/sølv blad

nyeste spinner – Compact – specielt udviklet til at komme hurtigt ned til de store fisk.

Samme gode kvalitet – Original FC Spinner -med springring og løs krog – vælg mellem flere vægte og farver.

Denne spinner fisker godt både op og nedstrøms og har vist sig uhyre effektiv, også efter havørreder i de mindre åer og i put & take søerne.

Hos Korsholm som også sælger FC Spinner kan du klikke på linket for at købe den nye Sorte Compact KLIK HER

 

 

GEAR NEWS MAJ 2020

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

GEAR NEWS MAJ 2020