GEAR NEWS MARTS – 2020 – AFISKERI.DK

107

GEAR NEWS MARTS – 2020

I denne gear news kan du både se fin produkter fra vores samarbejdspartner, og under dem ligger der en fin Gear News Video med Michael Olsen.

Jeg nyder altid at have nogle lækre fiskebukser på når jeg skal afsted på fisketur eller skal til fluebinding. Men også som vandre og hyggebukser i min fritid, er det dejligt med kvalitets bukser

Fjällräven Vidda Pro Buks

Slidstærke vandrebukser til oplevelser i fjeld og skov. Fremstillet i det slidstærke, vind- og vandtætte G-1000®-materiale med et dobbelt lag materiale på bagdelen og knæene. Almindelig talje (middelhøj talje) og klassisk pasform med forbøjede knæ. Seks praktiske lommer inklusive kortlomme og økselomme. Elastiske justeringsstropper med trykknapper i benafslutningerne. Forsynet med åbninger til knæbeskyttere (tilbehør).
Modelnummer 81760R. Farve 633 Dk. Olive
Lige nu kan du købe dem hos Sport Dres til 1299 kr, klik på linket for at bestille dem
Når den nye laksesæson skal startes gælder det om, at alt ens gear er i top så det kan holde til en fight med en af de stærke blanke laks. En af de ting folk ikke altid regner med bliver slidt hurtig, er ens skydeline som man skal kigge godt efter om den er i orden.
Skulle den være slidt så tjek lige hvad Lystfisk.dk tilbyder til 299 kr.

Zpey Zpeed Runningline – oval mono runningline med lav hukommelse. Den glatte overflade giver dig lange, præcise og problemløse kast

• 30 lbs – Grøn – 40 meter
• 50 lbs – Blå – 40 meter

Trolling Master står lige for døren på Bornholm, og det gælder om at have noget godt grej der kan holde til de hårde strabasser.
Warrior Elite UV Trolling Blink
Effektivt amerikansk produceret trolling ske med Warriors egen lokkende farver og UV aktive finish. Perfekt størrelse til laks, havørred og torsk. Længde 10cm.
Disse fine blink kan du købe ved Sport Dres til den lave sum af 79,95 kr.
Vi har fået rigtig meget vand i de sidste mange måneder, og det har gjort vandstanden ekstremlig høj ved de danske åer. Derfor har du brug for disse fantastiske spinner fra FC Spinner:

FC Spinner Bullet- kærkommen familieforøgelse!

Bullet spinneren er en specialudviklet dybdegående spinner, designet specifikt til at komme ned, langt ned til fiskene når de står dybt eller når strømmen er stærk!

Med 5″ blad kan den både fiskes op og nedstrøms

FC Bullet kommer i 32 grams version i begrænset antal og i 5 forskellige farver

Du kan købe dem ved Lystfisk.dk til 99 kr
Alle ting har en vis holdbarhed, men passer man godt på sine ting, og holder dem rene kan de holde i rigtig mange år. Skulle du stå over for at vadejakken skal udskiftes, så tjek lige denne:

Geoff Anderson Buteo Grøn

Mellemlang jakke som udemærker sig til al slags fiskeri, hvilket inkluderer vadefiskeri med flue og spin. Praktisk til fiskeri fra båd, hvor det korte snit er komfortabelt. Også en glimrende kombinationsjakke ved f.eks kano- og cykelture samt på trekking i forbindelse med f.eks. fiskeri. De ”korte jakker” er en del af grundstammen i Geoff Andersons DNA. Vi har sat mange standarder gennem de mere end 20 år, vi har designet og produceret disse jakke-typer. Den mangeårige berettigelse på markedet skyldes de mange gode funktioner samt en konstant udvikling af materialer og funktioner.
Hos Sport Dres kan den købes for 1999 kr .
Gedde sæsonen har sidste måned her i marts inden de er fredet i hele april. Hos Lystfisk.dk har man disse, som varmt kan anbefales hvis du ikke fisker med geddefluer:

Rapala X-Rap Otus hybridwobler – jerk-pause-jerk-pause…..langsom synkende hybridagn, der vil skabe ravage i enhver predatorsø. X-Rap Otus har en livagtig gang i vandet, og kan fiskes på utallige måder.

• Ekstra hale inkluderet.
• Monteret med VMC® Coastal Black ™ kroge
• ABS krop med Soft PVC hale
• 6 punkts Stainless “Plate Tail Locking System”
• 17cm
• 0,5-1m svømmedybde
• 40 gr

Prisen for disse er pt. hos Lystfisk.dk 125 kr.
GEAR NEWS MARTS – 2020
GEAR NEWS MARTS – 2020