GEAR NEWS NOVEMBER 2020

168

GEAR NEWS NOVEMBER 2020

Håber du kunne lide videoen ovenover, og herunder fortsætter en masse gode nyheder og produkter, som kunne være julegave ideer, eller et must til sæsonen 2021 eller ved fluestikket i den kommende tid.

Daiwa Black Gold Magsealed

Hos Sportdres har du her et godt bud på et godt julegave ønske.
Black Gold Magsealed serien er produceret med samme kombination af features og teknologier i de forskellige størrelser. Designet med aluminiums spole og hjulhus, samt digigear II drev, der køre jævnt, selv under belastning. Grafit Air rotoren og de 6 kuglelejer sørger for en blød og pålidelige gang, imens at ATD carbon skive bremsen giver en jævn og sikker fight selv med store fisk. En serie af robuste fastspole hjul til fiskeri i både ferskvand og saltvand.
Pris : 999 kr lige nu og spar 400 kr – KLIK HER FOR AT BESTILLE

Hos Lystfisk.dk har man fået de nye caps ind fra Ahrex, og de er virkelig fede findes i forskellige variationer. og denne er en af dem jeg synes bare er mega fed.

One size i farven Loden(grøn)

Altid godt med en ny frisk cap til sæsonen 2021, som også kunne være et juleønske eller værtsgave til julefrokosten.

Prisen er 249 kr og kan bestilles på dette link: KLIK HER

Fiskeriet på de kolde dage kan være barsk, men har du sørget for at få noget varmt tøj på, er det faktisk ganske fint. Hos Sportdres kan du købe denne lækre varme skjorte, eller også et godt ønske til jul.

Simms Coldweather Skjorte Dark Bronze Admiral Plaid

Kvalitets flannel skjorte i flot design fra Simms med waffle-lined micro-fleece foer, der holder dig varm på de kolde dage. ColdWeather LS skjorten er hurtigtørrende med UPF50 sol beskyttelse og designet med 2 rummelige brystlommer hvor der er plads til grej eller flue æsker – en fantastisk skjorte, der er skabt til friluftslivet. Materialer: 100% Polyester flannel, 100% Polyester waffle fleece.
Prisen er 1099 kr og kan bestilles ved at KLIKKE HER

 

Scott er kommet med en ny stang serie de kalder Centric, og den skal erstatte den mega fede Radian serie. Denne har noget mere power end radian, og samtidig kan den levere de meget præcise kast som Radian var kendt for. Mega fed stang som Lystfisk.dk har fået på deres hylde.

Den nye Scott Centric føltes utroligt let i hånden, og allerede ved første kast, kan man mærke den hurtige klinge, med den høje præcision. Centric er en milepæl for alle fluestænger når det kommer til stabilitet, føling, og hastigheden på hvor hurtigt stangen kommer tilbage i udstrakt position efter et kast. Alt dette til samme giver en stang som ved første kast føltes hurtig men med en føling som du normalt kun ser i meget langsommere stænger.

Prisen hos Lystfisk.dk er 6999 kr og kan bestilles ved at klikke her

Spændende nyhed fra Sportdres til Kysten.

Savage Gear Line Thru Sandeel Special

For at finde inspiration, har Savage Gear studeret bevægelse og adfærd hos tobis for at finde præcis hvad, der får havets rovfisk til at hugge – og resultatet er imponerende! 3D Line Thru Sandeel, svømmer i en forførende og smal S-kurve, med hovedet lidt opad. Ved spin stop, flagrer wobleren og ruller baglæns – ligesom en levende tobis der flygter og forsøger at grave sig ned i sandet. Ved twitch, vil den bevæge sig uregelmæssigt og blinke på en fantastisk livagtig måde! Kroppen er fremstillet i robust ABS Plast og har utrolige detaljer! Det unikke design giver lange og præcise kast – selv i blæsevejr. Gennemløbes systemet giver en perfekt præsentation af agnen i vandet, samtidig med at fisken ikke kan bruge vægten af agnen til at smide krogen. Der medfølger enkeltkrog, trekrog og perler.
Pris 99 kr pr.stk – bestil ved at KLIK HER

Fluebinder sæsonen er for alvor igang, og der skal bindes flotte nye fluer til den kommende sæson 2021. Zonker er perfekt til vingen på Laksefluer.

Disse kaninstrips hos Lystfisk.dk har rigtigt mange anvendelsesmuligheder. De kan bruges til laksefluer med zonkervinge, kystfluer og put&take fluer i nogle fede hidsige farver, til uklart vand, eller til kystfluer i den kolde tid, hvor der gerne må være hidsige farver på fluerne.

Prisen er 49 kr pr.pk og kan bestilles her på linket: KLIK HER

Der er 4 strips i hver pakke, og der kan bindes en del fluer af hver strips.

Når kulden ankommer er det godt at have noget varmt på hovedet, og denne nyhed fra Geoff Andersen er en rigtig fin hue, som Sportdres netop nu har fået i butikken. Plus i de tre farver de er kommet i kan man også sagtens bruge den til en gå tur med familien.

Prisen er 299 kr pr.stk og kan bestilles ved at KLIKKE HER

Når man er Spinnefisker ved Mandalselven, er dette blink et man bare skal have med på sin tur. Kobber med rød strippe er den mest fangede og lige nu kan du spare 26% ved Lystfisk.dk KLIK HER for at bestille dem 

Du vil ikke fortryde at have disse med, og 22 g til normal vandføring og 15 g til lavvandføring.

For rigtig mange at stået ved den dejlige elv, og haft disse blink med sig, og kunnet erkende at de gjorde forskellen og gav laks på land.

Til din fluebinding her i den kolde tid, hvor man skal have lavet nye fluer til den kommende sæson, er det godt med nogle kvalitets fjer, det kan du få med disse fra Sportsdres.

Whiting 4 B’s Hen Saddle Grizzly

Høne saddel som er en del af Whitings nye serie som de selv beskriver som Bigger Better Bargain Birds. Selv sadlen og fjerene er mindre end hane nakken. Kan bruges til mange forskellige typer fluer, hvor de oftest anvendes som vinge eller hackle. Fibrene er relativt bløde, uden at filtre for meget, hvilket man kan opleve ved meget bløde hackelfibre.
Prisen er 169 kr pr stk og kan bestilles ved at KLIK HER

 

GEAR NEWS NOVEMBER 2020

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

GEAR NEWS NOVEMBER 2020