GEAR NEWS – NOVEMBER PÅ AFISKERI.DK

111

GEAR NEWS – NOVEMBER

I denne måned er der igen spændende produkter med fra Afiskeri.dk´s samarbejdspartner.

Sport Dres har en rigtig god julegave ide til dig, der gerne vil have nye wadestøvler til 2020 sæsonen. Simms har nemlig lavet en støvle de kalder Tributary, som har den høje kvalitet du kender fra andre simms produkter. Snuden er lavet af hårdt gummi, som gør støvlen meget slid stærk. God støt og en bund med kraftig gummi skrid sikker belægning så du står godt fast. Den kan også købes med filt sål og prisen er den samme.

KLIK Her for at se hvilken lave pris Sport dres sælger den til, så du kan ønske dem i julegave. 

Du kender FC Spinnerne som er meget velfangende , men viste du at de har lavet en Gudenå Spinner, som du kun kan købe ved Lystfisk.dk. Lavet med samme kvalitets materialer som du kender fra FC Spinner store udvalg, hvor kobber bladet bare er giftig i gudenåen og lilleåen. Afiskeri.dk´s Lokalreporter Peter Fosgerau anbefalede den til efteråret, men han nævnte også den som all round spinner.

Klik her for at bestille den direkte fra Lystfisk.dk

Art Merk laver kvalitets læder håndværk i klasse for sig selv, og denne gang er det hans flue hjuls etui´er der med . Hans start pris er 60 euro og alt efter hvilket design du vælger. Indersiden af etuiet kan betrækkes med enten får skin, filt eller slet ingen ting. Det er dig det helt selv bestemmer. Tjek mere om disse fine produkter som julegave ide på linket hvor du kan bestille direkte ved Art Merk.

Det er som sagt tiden i november hvor folk tænker i hvad kunne jeg ønske mig i julegave, og det hjælpe denne månedens gear news med til. Hos Sport dres har man endnu en god julegave ide som er Orvis Comfy grip essentials kit. Hvor sættet bestående af Peang, lineklipper og pin-on reel med wire giver dig meget for pengene. Tangen er 14 cm lang. Se prisen på linket, hvor du også kan bestille direkte ved SPORT DRES.

Julegave ide fra Lystfisk.dk 
Vac:Rac stangholder til bil – Gennemførte, velprøvede og virkelig funktionelle stangholdere til bilen. Uundværlig for laksefiskeren, eller kystfisken som skifter plads ofte. Stangholderne klarer op til 4 stænger. Der føres modeller med både magnet og vacuum. Prisen er 599 kr, og husk bestiller du inden kl.14 har du varen næste dag.

KLIK her for at bestille direkte fra Lystfisk.dk

Lækre fiskearmbånd i læder kan man også købe ved Art merk, og de er så mega fede og til 25 euro pr.stk kan man jo sagtens have flere og vælge imellem i sin gear bag.Super julegave til en selv eller ens fiskemakker.

Bestilles på linket direkte ved Art Merk. KLIK HER

 

Endnu en fin julegave ide fra Lystfisk.dk, og som jeg selv kan varmt anbefale idet jeg har stor glæde af min egen. Zpey Rod & Gear Bag – Uha den er lækker! -og rigtig godt indrettet! Tasken rummer plads til hjul, liner, tilbehør og stænger. Perfekt til de daglige ture til å og kyst hvor den holder styr på det hele. Lavet i  slidstærke materialer. Måler:100x25x14cm

Prisen er lige nu 799 kr og klik på linket for at bestille den ved Lystfisk.dk

 

Kender du det man går og fisker med sin fluestang/spinnestang, men pludselig opdager man at en af sine dele på stangen sidder ikke som de andre. Det kan du afhjælpe med denne meget fine Rod Wax fra Afiskeri.dk. Platisk etuiet er som den man kender fra en læbebromad med skrue funktion i bunden. Giv dine ferruller lidt af denne og du vil ikke opleve det. Efter en dags fiskeri kan du let med en våd klud hvis det ønskes fjerne waxén igen. Prisen er den lave sum af 60 kr pr.stk plus fragt og kan bestilles på afiskeri@gmail.com ved Michael Olsen.

Et vigtig gear jeg i 2019 har haft stor glæde af, at stifte bekendskab med er Flexi stripper, og den kan du købe hos Lystfisk.dk. Den er fantastisk og folk der går ved f.eks Skjern å, holder meget af den fordi fluelinen ikke hænger i siv og hvad der ellers gror langs åen. Den vejer ikke noget og kører man den ud sin af kroppen, til den side der vender ud mod å/elv. Da sidder den perfekt for dig og du vil opleve den som en vigtig værktøj. Da den også hjælper dig ved vadefiskeri hvis du går ved elven med vand op midt på lårene, da gør den at dit kast ikke bliver bremset af vandet. Denne udgave en en forberede som du kan købe til 399 kr hos Lystfisk.dk, idet den har 28 pigge. Hvor den gamle havde 20 pigge.

Klik her for at bestille den hos Lystfisk.dk

GEAR NEWS – NOVEMBER

Tidligere artikelKLUBAFTEN ved Holstebro omegns fiskeri forening
Næste artikelMONTH FLY NOVEMBER – SPEY SOKKEN – AFISKERI.DK