GLUE AND VARNISH FOOT – DALBY FLY TOOLS – ANMELDELSE

337

GLUE AND VARNISH FOOT – DALBY FLY TOOLS – ANMELDELSE

Når jeg anmelder fluebindings værktøj, ligger jeg meget vægt i min bedømmelse på disse ting: Kvalitet, Funktionalitet og håndværksmæssig udførelse.

Jeg har i mine mange år som fluebinder ham rigtig mange forskellige værktøjer i hænder, og det har givet mig en god erfaring og viden, om hvad der er godt og hvad der er mindre godt.

Noget der igennem alle mine år som fluebinder har været når en sprit ny zap a grap, var lukket op og man havde gjort klar til en hyggelig aften ved fluestikket, eller en hel dag ved ens kære fluestik. Materialer ligger klar om man er godt igang med at binde en flue, og pludselig sker det man bare synes er mega træls. Man rækker over efter et materiale, og i den bevægelse rammer man sin zap a grap lime flaske og sen vælter, og der er lime ud over bordet og nogle gange også på ens dyre materialer. Så bliver man altså noget træt af det, og tænker hvorfor skete det lige.

Derfor var jeg også meget spændt på om de Glue Foot og varnish foot fra Dalby Fly Tools kunne løse dette irriterende problem der fra tid til anden sker når man sidder og hygger sig ved fluestikket.

Første håndsindtrykket da jeg havde pakket dem ud, var et de var solide og nogle utrolig flotte udførte håndværksmæssige produkter. Så aftensmaden blev hurtigt spist, for jeg skulle bare ind og prøve dem af til en hel aften ved fluestikket.

Begge skuffede mig slet ikke , for de to produkter er bare gennemført og jeg er helt vilde med dem. De er lavet i 100% rustfrit design som bare syner af kvalitet, og så har man virkelig og tænkt sig om med den detalje at de er monteret med en magnet i bunden. Som netop gør at de løser den opgave jeg havde håbet på, nemlig at de ikke derved kan vælte.

En anden ting jeg synes er vildt genial ved dem begge er at hvad enten det er zap a grap eller ens lak fra The Fly Co, så sidder de stramt ned i dem. Det vil faktisk sige at hvis man ikke lige sætter dem på ens magnetisk fluebinderstik plade, så står de også solid fast og vælter ikke hvad et dask til dem.

Samlet set er jeg så begejstret for begge produkter, at jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger og samtidig får de 5 stjerner, som er det højeste man kan opnå på Afiskeri.dk`s anmelder platform.

Du kan bestille disse fantastiske produkter ved at KLIK HER. Glue foot koster 99 kr og Varnish foot koster 129 kr.

GLUE AND VARNISH FOOT – DALBY FLY TOOLS – ANMELDELSE

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

GLUE AND VARNISH FOOT – DALBY FLY TOOLS – ANMELDELSE

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Quality
Functionality
Design
Tidligere artikelSIDSTE UDKALD VED STORÅ I 2020
Næste artikelMIDNIGHT SPECIAL – KYSTFLUE – AFISKERI.DK