Godt nyt fra Mandalselven d.24.07.19 – Afiskeri.dk

  292

  Godt nyt fra Mandalselven

  Hold nu op der har været gang i den ved elven de sidste par dage, sikke mange laks der er kommet på land. Til stor glæde for de mange der er ved elven i denne uge.

  Hele 45 laks blev der fanget i mandags, og det er både i sone 2,3 og 4. Flest fra sone 3 hvor der også er flest fisker.

  Tirsdag blev det til 23 laks, med samme fordeling i sonerne som Mandag.

  Det er yderst dejligt at se hvor meget regnen der kom i lørdags har haft indflydelse på opgangen, men det er også det alle havde snakket om regn så kunne det komme igang, så de forholdsvis mængder der var varslet var jo ikke som en flom. Men rigtig fint at der ikke skulle mere til.

  Vandtemperaturen har helt sikkert også været en årsag, for det er noget de elve i syd Norge er anderledes på i forhold til de midt/nordlige. Se f.eks Bjerkreim hvad der skete da elven steg til lige ved de 14-15 grader, der fik tælleren noget at se til.

  Med det gode vejr i udsigt resten af uge, ligger anbefalingen herfra at de største chancer for laksefight ligger i de tidlige morgentimer og aften.

  Herunder kan du se nogle af de fine fangstbilleder fra de sidste par dage, stort tillykke herfra til alle tre og alle de andre som har haft fiskelykke ved den dejlige Mandalselv.

  Erik Røysland med laks fanget i sone 4
  Godt nyt fra Mandalselven
  Rolf Erik nilsen med laks på 7.5 kg fanget i delsonen Laksehylen i sone 4
  Godt nyt fra Mandalselven
  Thorben Wulff´s to laks på 7.8 kg og 3.4 kg

  Godt nyt fra Mandalselven

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

  Tidligere artikelRene Boye Jensen ved Mandalselven uge 29 – Afiskeri.dk
  Næste artikelOpdatering fra Mandalselven d.28.7. – skrevet af Michael Olsen