GODT NYT FRA MANDALSELVEN

  315

  GODT NYT FRA MANDALSELVEN

  Man har ved alle de elve i Sydnorge nærmere betegnet det man kalder Sørlandet, oplevet en rigtig god opgang allerede her i Maj. Det er er lidt unikt er at det er mange der er ankommet så tidligt, og man mener det kommer til at give en god start på sæsonen, samt for juni måned. Det regnvejr man har fået sidst en denne uge har sat yderlig gang i opgangen, og kommer der mere vil det helt sikkert jo betyder ekstra run på.

  Det er nogle rigtig mine indikationer som giver et godt praj om sitiuationen her kort før premieren.

  Laks er der set i sone 2,3 og 4. Specielt i sone 3 har jeg fået mange meldinger om observeret laks, og må sige en af disse fra en af mine gode venner, gav lidt laksefeber og tanker på de gode stunder man har haft på den plads. Han havde stået torsdag morgen ved Fløyderholmen, lige inden han skulle videre på arbejde. Da væltede der lige en god stor blank laks ud af vandet.

  Vandtemperaturen har ligget hele ugen omkring de 10 grader, og kan den bliver ved med det så er det helt optimalt for premieren. Mange har igennem tiden fortalt at laksen ikke går op over Haugefossen hvis elven går med over 50 kubik . Fossen som ligger i det øvre sone 2 lige før grænsen til sone 3, men jeg må sige at det passer altså ikke helt har der er tit fanget laks i sone 3 med havlus på, hvor elven i nogle dage havde gået med 80 kubik. Derfor er min fortolkning af denne sag,at der også går laks op over ved 80 kubik, men at det optimale for laks er omkring 50 kubik. Som må skyldes at da vil største delen af laksene kunne passere uden at have opbrugt alle deres kræfter.

  GODT NYT FRA MANDALSELVEN

  GODT NYT FRA MANDALSELVEN

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

  Tidligere artikelSS FRANCES PÅ PROPELLERFLY TUBE – AFISKERI.DK
  Næste artikelOPSTRØMS ABILDVAD BRO – AFISKERI.DK