Godt nyt fra uge 26 ved Mandalselven – Afiskeri.dk

  456

  Godt nyt fra uge 26 ved Mandalselven

  Det har godt ved Mandalselven de sidste tre dage, vandføringen har været ideel i sone 2, 3 og 4. Varmen der også har ramt sydnorge har givet en stigning på et par grader, men bedste rigtig fint med 12 grader i vandtemperatur.

  Der er på de første 3 dage fanget 20 laks, og det jo mere end i sidste uge. Så noget kunne godt tyde på , at der er kommet friske laks op i elven.

  I weekenden er der to fine arrangementer man kan deltage i ved elven. Camp vildlaks 28-30 juni, og søndag fejre man Vildlaks´s dag. Man kan få hjælp til udstyr og råd om fiskeriet af erfarne laksefisker. Alle børn og unge vil have mulighed for at få en gratis fiskestang, samt råd om hvordan man kan bruge den. Så er man ved elven, synes jeg da lige man skal kigge for ved arrangement. Plakat hænger flere steder ved elven, så man kan se hvor det foregår.

  Største laks i år er fortsat fra Holmesland A, men Delsonerne i sone 4 er begyndt at rører på sig, så lad os se hvad der sker i de kommende uger.

  Den to dygtige laksefisker Jan Ole Ødegård og Jostein Sæterlid Hole har været ved elven og fik begge fine fangster. som du kan se herunder.

  Jostein Sæterlid Hole´s fine laks på 9.3 kg fanget i sone 3
  Jan Ole Ødegård´s laks på 5 kg fanget på flue i sone 3
  Jan Ole Ødegård fangede denne laks på 4.2 kg også på flue i sone 3 – d.23.6

  Godt nyt fra uge 26 ved Mandalselven

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.
  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster
  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.
  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.
  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.
  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

  Tidligere artikelOpdatering på uge 25 ved Mandalselven – skrevet af Michael Olsen
  Næste artikelMONTH FLY JULY – BLACK SHRIMP – AFISKERI.DK