GUIDNING – MANDAL RIVER

317

Mit Navn er Ryan Marchese.

Jeg guider ved Mandalselven, og i mit samarbejde med Afiskeri.dk, kan du her på siden læse , om hvad jeg kan tilbyde dig, hvis du vælger og vil have guidning af mig.

Jeg har tre nøgleord i mit virke som guide:

Unik, Kvalitet og erfaring.

Det er disse ord, jeg fokuserer på. De mange forskellige fiskerimuligheder og mit ønske om, at skræddersy til dine unikke behov, og forhåbelig vil det efterlade et varigt indtryk i mange år fremover.

– Jeg har selv oplevet det og bruge mængder af tid på og forberede mig til min næste fisketur, og tro at man har 100 % svar på alt om den nye fiske destination. Men intet erstatter lokalkendskab. Hvornår, hvor og hvordan, er alle parameter der er forskelligt fra elv til elv.

Det er her jeg kommer ind i billedet, og fjerner de elemneter af usikkerhed og tvivl du burde have. Forvisning om at kort tid med mig, vil give dig de svar du leder efter. Jeg vil gerne tro, at min venlighed, ned på jorden tilgang til at vejlede, kombineret med min åbne pædagogiske personlighed, er den sidste mursten i væggen, som vil gøre din tur mindeværdig.

Det burde være nok, men når du huske på, at du får en passioneret fisker med over 30 års erfaring i alle former for fiskeri og fluefiskeri, guiding i over 7 år af dem, en aktiv paramediciner med mange års erfaring, plus kurser i bjerg og vand redning, der resulterer i en masse for dine penge!

Jeg er EFFA og IFFF certificeret guide.

Denne unikke service er for alle aldre:

  • ½ dag eller 4 timer – kr 2000 for en person eller kr 2500 for 2-3 personer.
    1 dag eller 8 timer – kr 4000 eller kr 5000 til 2-3 personer.

(Alle tips inkluderet i denne pris)

Jeg er også fuldt forsikret, men du sikre, at du har din egen rejseforsikring på plads.

Højst 3 personer pr. guide for at sikre kvaliteten. Hvis I er en større gruppe, er der mulighed for ekstra guider. En ekstra time er kr 300 per time. Rådgivning er gratis!

Kombineret i prisen er fotos, som jeg vil tager mens vi er sammen. Mit mål er at fange din dag i billedet og eventuelt video form, således at alt hvad du skal koncentrere dig om er fiskeri.

Transport er inkluderet. Jeg vil henter dig, hvor du er indkvarteret/bor og køre dig hjem igen.
Du har mulighed for at leje fiskegrej af mig, som er af den højeste kvalitet. House of Hardy Stænger, hjul og liner . Da jeg er Pro team medlem ved House of Hardy.

Tilladelser og licenser er inkluderet i prisen. Men statstegnet skal du skal skaffe dig

Jeg ønsker at dele min viden med andre, og lade andre opleve Norge for det smukke og naturlige,det er og fiske

Ryan Marchese

ryan@anglerpilot.no

mobil: 0047 90915846

Tidligere artikelADVENTURE NORWAY
Næste artikelSone 2