Jan Pilgaard fra FC Spinner slår til ved STORÅ – Afiskeri.dk

166

Jan Pilgaard fra FC Spinner slår til ved STORÅ

Den meget dygtige Spinnefisker Jan Pilgaard fra FC Spinner var idag ved Storå, og det blev til en fantastisk fight med en laks på 106 cm og 10.3 kg. Storåen ser også ud til at få et storlakse år, så det er bare med at komme til åen. Vi håber at den regn de har lovet vil sætte ekstra gang i fiskeriet her i bededags ferien.

Kæmpe tillykke til Jan Pilgaard  – FC Spinner fra Afiskeri.dk, og herunder kan du se to flotte billeder af fangsten. God aften på Afiskeri.dk.

Jan Pilgaard fra FC Spinner slår til ved STORÅ Jan Pilgaard fra FC Spinner slår til ved STORÅ

Jan Pilgaard fra FC Spinner slår til ved STORÅ

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.