Jernbanebroen – sone 3 – Mandalselven.

1592

jERNBANEBROENMellem Storeøye og toppøye går der en jernbanebro over elven, og her et rigtig fint stykke vand. Stykket er meget dybt med nogle rigtig store klodser af granit ned igennem stykket. Man skal nogle steder være kendt med det at fiske på store sten, for det kræver lidt af en. Men det er det hele vær for stykket holder altid laks som er bide lysten.

Under billederne kan du se video klip af stykket:

Video klip

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelMANDALSELVENS HELTE – TROND KJÆRSTAD
Næste artikelNedstrøms Marnar laksecenter – sone 3 – mandalselven